Xplore Natur/teknologi 3 Lærerhåndbog

Xplore Natur/teknologi opfylder  Fælles Mål.
Se skema for 3.-4. klasse. 

Xplore Natur/teknologi 3 Lærerhåndbog indeholder baggrundsinformation, forslag til undervisningsforløb samt didaktiske overvejelser. For hvert opslag gives forslag til, hvordan undervisningen kan tilrettelægges, og der inkluderes forslag til, hvordan eleverne kan arbejde videre med emnerne.

I lærerhåndbogen findes også kopiark med opgaver, aktiviteter og eksperimenter til hvert opslag i elevbogen.

AntalTitelPrisMedlemspris
Xplore Natur/teknologi 3 Lærerhåndbog490,00441,00
Xplore Natur/teknologi 3 Elevbog 150,00135,00
Alle priser er ekskl. moms og levering

Varenummer15509
SerieXplore Natur/teknologi - Bøger
ForfatterPer Nordby Jensen og Martin Sloth Andersen
Udgivelsesår2013
Omfang208 sider
Udgave1. udgave, 1. oplag
ISBN978-87-7702-801-4
FagNatur/teknologi
MålgruppeGrundskolen, 1. - 3. klasse, 3. klasse
ProdukttypeLærerhåndbog
ProduktformatBog

Xplore: Naturfags- og matematiksystemer med sammenhæng og progression i 1.-10. klasse
Xplore-systemerne består af trykte og digitale læremidler til natur/teknologi, matematik, geografi, biologi, fysik/kemi og de fællesfaglige fokusområder.

Xplore Geografi, Biologi, Geografi og Matematik til 7.-9. indeholder for hvert klassetrin tre fællesemner. Alle forløb i Xplore Natur/teknologi og Xplore Matematik til 1.-6. klasse er fælles og giver mulighed for samarbejde mellem fagene. Alle læremidlerne kan naturligvis også anvendes selvstændigt. I læremidlet Xplore På tværs findes undervisningsforløb specifikt tilrettelagt til de fællesfaglige fokusområder og den fælles naturfagsprøve i 9. klasse.

Geografisk Orientering

"Lærerhåndbogen er en guldgrube for en Natur/teknik lærer. Hvert emne indledes med en beskrivelse af hvilke mål i Fælles Mål 2009, som emnet lever op til, og derefter bliver læreren ført igennem de faglige baggrunde for emnet, så man er ordentligt "klædt på" til opgaven. Alle aktiviteter, der lægges op til i elevbogen, er grundigt beskrevet, og bagerst i bogen er der et væld af kopisider med vejledninger, som skal/kan bruges i forbindelse med emnerne og er lige til at gå til."

Maj-Brit Kusk / Geografisk Orientering nr. 1 2014

Varerne er lagt i indkøbskurven

Køb mere