Xplore Natur/teknologi 6 Elevhæfte

Elevhæftet inspirerer og udfordrer eleverne med opgaver, forsøg og aktiviteter. Hæftet forener teori og praksis, og lader eleverne arbejde i dybden med emnerne fra elevbogen.

For hvert opslag i elevbogen findes aktiviteter i elevhæftet, der repeterer stoffet og lader eleven prøve i praksis, så indlæringen støttes. I lærerhåndbogen gennemgås aktiviteterne i elevhæftet, og der gives forslag til undervisningen.

AntalTitelPrisMedlemspris
Xplore Natur/teknologi 6 Elevhæfte 36,0032,40
Alle priser er ekskl. moms og levering

Varenummer102
SerieGeologisk Set
ForfatterGunnar Larsen
RedaktørGunnar Larsen
Udgivelsesår2002
Omfang144 sider. Trykt i fuldfarve. Rigt illustreret.
Udgave1. udgave, 1. oplag
ISBN978-87-7702-340-8
FagGeografi
MålgruppeAndet
ProdukttypeHåndbog
ProduktformatBog

Xplore: Naturfags- og matematiksystemer med sammenhæng og progression i 1.-10. klasse
Xplore-systemerne består af trykte og digitale læremidler til natur/teknologi, matematik, geografi, biologi, fysik/kemi og de fællesfaglige fokusområder. 

Xplore Geografi, Biologi, Geografi og Matematik til 7.-9.indeholder for hvert klassetrin tre fællesemner. Alle forløb i Xplore Natur/teknologi og Xplore Matematik til 1.-6. klasse er fælles og giver mulighed for samarbejde mellem fagene. Alle læremidlerne kan naturligvis også anvendes selvstændigt.
I læremidlet Xplore På tværs findes undervisningsforløb specifikt tilrettelagt til de fællesfaglige fokusområder og den fælles naturfagsprøve i 9. klasse.

Varerne er lagt i indkøbskurven

Køb mere