Xplore Biologi 8 Elevbog

Xplore Biologi  opfylder Forenklede Fælles Mål  - se oversigt her.

Xplore Biologi 8 fokuserer på den faglige progression og giver mulighed for fællesfagligt samarbejde med geografi og fysik/kemi.

Xplore Biologi er kendetegnet ved et unikt visuelt design, som understøtter interessen og motivationen for at lære om biologi. Elevbogens tekst er letlæselig og understøttes af et væld af fotos, illustrationer, kort og tegninger, som gør emnerne tilgængelige for eleverne.

Kapitler i Xplore Biologi 8

Æblet
Cellen
Evolution
Sundhed
Kommunikation
Landbrug 
Genbrug

Fællesfagligt samarbejde
Xplore-systemerne findes for hvert klassetrin tre forløb, der er fælles for fagene geografi, biologi og fysik/kemi. I Xplore 8 er disse Æblet, Kommunikation og Genbrug. Fællesforløbene giver mulighed for naturfagligt samarbejde og temaorienterede undervisningsforløb som beskrevet i Fælles Mål. Forløb specifikt tilrettelagt til de fællesfaglige fokusområder finder du i læremidlet Xplore På tværs

Den digitale systemportal Xplore Biologi
Systemportalen indeholder og bygger videre på grundstoffet fra de trykte bøger. Med portalen får du bl.a. oplæsning af tekst (indtalt af skuespiller), animationer, adaptive test, årsplaner og kommunikationsværktøjer samt endnu flere opgaver, eksperimenter og aktiviteter tilpasset hvert klassetrin.  

AntalTitelPrisMedlemspris
Xplore Biologi 8 Elevbog 210,00189,00
Alle priser er ekskl. moms og levering

Varenummer0971
SerieGO Atlas - Bøger
ForfatterAnnette Pedersen og Ib Østergaard Rasmussen
Udgivelsesår2007
Omfang28 sider
Udgave1. udgave, 5. oplag
ISBN9788777022357
FagGeografi
Målgruppe4. - 6. klasse
ProdukttypeArbejdshæfte
ProduktformatBog

Xplore: Naturfags- og matematiksystemer med sammenhæng og progression i 1.-10. klasse
Xplore-systemerne består af trykte og digitale læremidler til natur/teknologi, matematik, geografi, biologi, fysik/kemi og de fællesfaglige fokusområder. 

Xplore Geografi, Biologi, Geografi og Matematik til 7.-9.indeholder for hvert klassetrin tre fællesemner. Alle forløb i Xplore Natur/teknologi og Xplore Matematik til 1.-6. klasse er fælles og giver mulighed for samarbejde mellem fagene. Alle læremidlerne kan naturligvis også anvendes selvstændigt.
I læremidlet Xplore På tværs findes undervisningsforløb specifikt tilrettelagt til de fællesfaglige fokusområder og den fælles naturfagsprøve i 9. klasse.

Varerne er lagt i indkøbskurven

Køb mere