Xplore Biologi 8 E-bog plus

Xplore Biologi 8 e-bog plus  er en udvidet udgave af den trykte elevbog og kan bruges på iwb, pc og iPad. Med e-bogen tilgodeses lærerens behov for at gennemgå opslag på interaktiv tavle, samt elevernes ønske om at arbejde digitalt både i klasseværelset og ved lektielæsningen derhjemme. 

Animationer, video og oplæsning af tekst
E-bogen har integrerede digitale ressourcer som animationer og videoer, der præsenterer stoffet visuelt og gør det levende. Teksten oplæses og er en god støtte til læsesvage elever, men også til elever, der ønsker at få det faglige stof præsenteret på andre måder end gennem den traditionelle tekstbog.

Nem og overskuelig bladreversion
E-bogen er opbygget som en bladreversion, der følger den trykte bogs sider. Det er derfor nemt for eleven at anvende og navigere i e-bogen. 

Nemt udtræk af ressourcer til elevens egne opgaver
Ved hjælp af et beskæringsværktøj kan figurer og billeder hentes ud af e-bogen og bruges i elevens egne opgaver. E-bogen gør det derved også nemt at finde materiale til opgaver, projektarbejde og præsentationer i den daglige undervisning.

E-bogen sælges i klasseabonnement, og der betales et fast beløb hvert år. 

Til Xplore Biologi 8 findes også websitet Xplore Biologi 8 med alt stof fra elevbogen, elevhæftet og lærerhåndbogen samt det største udvalg af ekstra digitale ressourcer. 

AntalTitelPrisMedlemspris
Klasse/hold licenserXplore Biologi 8 E-bog plus483,00483,00
Alle priser er ekskl. moms og levering

Varenummer0822
SerieAndre udgivelser
ForfatterPoul Kristensen, Niels Kjeldsen, Ove Pedersen, Hanne L. Jørgensen og Klaus Bruun.
Udgivelsesår2010
Omfang168 sider
Udgave1. udgave, 2. oplag
ISBN978-87-7702-568-6
FagGeografi
MålgruppeLærer
ProdukttypeHåndbog
ProduktformatBog

Varerne er lagt i indkøbskurven

Køb mere