Jeg læser om Rusland

Jeg læser om lande er en serie bøger til selvstændig faglig læsning for 2. til 5. klasse. Velegnet til læsekurser og supplerende læsning ved klassearbejde med geografiske emner. Bøgerne indeholder enkle og overskuelige informationer om landet som geografi, biologi, historie, hverdag og traditioner.

Under fanen "Download" kan du hente nye elevopgaver til bogen samt en ny generel lærervejledning.

AntalTitelPrisMedlemspris
Jeg læser om Rusland50,0045,00
Alle priser er ekskl. moms og levering

Varenummer15101
SerieGrundbøger
ForfatterMaria Pertl, Niels-Henrik Würtz og Torben Jensen
Udgivelsesår2010
Omfang88 sider
Udgave1. udgave, 2. oplag
ISBN978-87-7702-643-0
FagBiologi, Fysik/kemi, Geografi, NV, Naturvidenskabelig faggruppe
MålgruppeGymnasiet
ProdukttypeElevbog
ProduktformatBog
Folkeskolen

Af Poul Erik Gudiksen

Serien "Jeg læser om" tilbyder et godt og inspirerende undervisningsforløb om faglig læsning, der kan tage udgangspunkt i dansk, natur/teknik eller emnearbejder om geografiske forhold. (…) God og grundig indføring i geografiske begreber på et forståeligt niveau med hensyntagen til bøgernes målgruppe. Bøgerne kan klart anbefales til indkøb til skolebiblioteker eller som klassesæt.

Lektørudtalelse

Af Boy Olesen

 

En lille flot bog, som er spændende at gå til, grundet et godt layout og nogle gode relevante ledsagende fotos. Vi får et godt kalejdoskopisk billede af Rusland i dag fx forskellen på livet på landet og i byen, fattigdom, levestandard, klimaforhold, natur, kirken og skolen. Der er ligeledes gjort plads til afsnit om historien, hvor zaren og Lenin omtales i forbindelse med den russiske revolution, og kendte personligheder som Dostojevskij, Tjajkovskij og Gagarin præsenteres. Afsnittene om russiske skikke og mad vil kunne give anledning til mange gode snakke. Sproget er enkelt og holdt i korte sætninger og der er valgt en tydelig og læsevenlig typografi.

(...)

En god lille bog, der sætter Rusland på verdenskortet, og giver læseren et indblik i den russiske natur, kultur og historie. Gode fotos og et flot layout ger bogen interessant, og vil give de yngre læsere et godt indblik.

Varerne er lagt i indkøbskurven

Køb mere