Jeg læser om Tyrkiet

Jeg læser om lande er en serie bøger til selvstændig faglig læsning for 2. til 5. klasse. Velegnet til læsekurser og supplerende læsning ved klassearbejde med geografiske emner. Bøgerne indeholder enkle og overskuelige informationer om landet som geografi, biologi, historie, hverdag og traditioner.

Under fanen "Download" kan du hente nye elevopgaver til bogen samt en ny generel lærervejledning.

AntalTitelPrisMedlemspris
Jeg læser om Tyrkiet50,0045,00
Alle priser er ekskl. moms og levering

Varenummer15101
SerieGrundbøger
ForfatterMaria Pertl, Niels-Henrik Würtz og Torben Jensen
Udgivelsesår2010
Omfang88 sider
Udgave1. udgave, 2. oplag
ISBN978-87-7702-643-0
FagBiologi, Fysik/kemi, Geografi, NV, Naturvidenskabelig faggruppe
MålgruppeGymnasiet
ProdukttypeElevbog
ProduktformatBog
Folkeskolen

Af Poul Erik Gudiksen

Serien "Jeg læser om" tilbyder et godt og inspirerende undervisningsforløb om faglig læsning, der kan tage udgangspunkt i dansk, natur/teknik eller emnearbejder om geografiske forhold. (…) God og grundig indføring i geografiske begreber på et forståeligt niveau med hensyntagen til bøgernes målgruppe. Bøgerne kan klart anbefales til indkøb til skolebiblioteker eller som klassesæt.

Lektørudtalelse

Af Erik Boas Pedersen

Bogen udmærker sig ved, på en enkel, ikke anmassende måde, også at medtage ømtålelige problemer for Tyrkiet, fx massakren på armenieme i 1915 og den spegede EU-problematik. Et plus er også, at man kan tilkøbe lærervejledning og elevopgaver på forlagets hjemmeside. Materialet er dermed rimeligt fremtidssikret til at dække behovet i geografi i 3.-5. kl.

Varerne er lagt i indkøbskurven

Køb mere