Historie - Kilder til kanonen - Elevbog

Omfattende kildehæfte, der dækker kanonpunkterne og forbereder eleverne til historieprøven via historisk metode, eksempler og analysemodeller.

AntalTitelPrisMedlemspris
Historie - Kilder til kanonen - Elevbog160,00144,00
Historie - Kilder til Kanonen - Lærerhåndbog275,00247,50
Alle priser er ekskl. moms og levering

Varenummer807
SerieAndre udgivelser
ForfatterThomas Meloni Rønn & Henning Brinckmann
RedaktørHenning Brinckmann & Thomas Meloni Rønn
Udgivelsesår2007
Omfang72 sider
Udgave2.udgave, 1.oplag
ISBN978-87-7702-531-0
FagHistorie
Målgruppe7. - 10. klasse
ProdukttypeElevbog
ProduktformatBog
Folkeskolen

Af Birgitte Maria Smidt

Nu hvor også historiefaget er blevet prøvefag, og faget har fået sin kanon, er det en hjælp for historielæreren, når der dukker værker op, som skaber klarhed om emnerne og baner vejen for refleksion og kildekritisk tænkning for såvel lærer som udskolingselev. Rønn og Brinckmann har begået en let og overskuelig bog, der giver et klart overblik over de 29 udvalgte historiebegivenheder, som danner grundlaget for den danske historiekanon.

…det er især i sin historiekritiske tilgang til sagerne, at bogen udmærker sig; til hvert historiske emne er knyttet en række udvalgte kilder af tekstuel og billedmæssig art samt en række spørgsmål, der giver mulighed for individuel stillingtagen. Bogen byder på et helt konkret skema, der skal understøtte arbejdet med den kildekritiske metode i undervisningen - og bruges dette skema konsekvent, vil eleverne uden tvivl fornemme vigtigheden af at distancere sig til den verden af informationer, de bevæger sig i.

Varerne er lagt i indkøbskurven

Køb mere