Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte - Pakke á 25 stk.

Pakke med 25 stk. elevhæfter.

Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte er et engangshæfte, der indeholder uddybende opgaver, forsøg og eksperimenter til elevbogens kapitler. Hæftet forener teori og praksis, og lader eleverne arbejde videre med elevbogens emner i deres helt eget hæfte.

Samspil mellem elevbog, elevhæfte og lærerhåndbog
Til hvert klassetrin og fag er udarbejdet en elevbog, et elevhæfte og en lærerhåndbog. I elevbogen findes løbende henvisninger til opgaver i elevhæftet, hvor eleverne kan repetere og arbejde med stoffet fra elevbogen. Desuden afsluttes hver kapitel i elevbogen med henvisninger til en række ikke-obligatoriske valgopgaver i lærerhåndbogen, som eleverne kan arbejde videre med. 

AntalTitelPrisMedlemspris
Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte - Pakke á 25 stk. 800,00720,00
Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte 36,0032,40
Xplore Fysik/kemi 8 Lærerhåndbog490,00441,00
Alle priser er ekskl. moms og levering

Varenummer8472-1
SerieXplore Fysik/kemi - Bøger
ForfatterAnette Gjervig Pedersen og Asbjørn Petersen
Udgivelsesår2011
Omfang48 sider
Udgave1. udgave, 1. oplag
ISBN978-87-7702-780-2
FagFysik/kemi
Målgruppe7. - 10. klasse, 8. klasse
ProdukttypeArbejdshæfte
ProduktformatBog

Xplore: Naturfags- og matematiksystemer med sammenhæng og progression i 1.-10. klasse
Xplore-systemerne består af trykte og digitale læremidler til natur/teknologi, matematik, geografi, biologi, fysik/kemi og de fællesfaglige fokusområder.

Xplore Geografi, Biologi, Geografi og Matematik til 7.-9. indeholder for hvert klassetrin tre fællesemner. Alle forløb i Xplore Natur/teknologi og Xplore Matematik til 1.-6. klasse er fælles og giver mulighed for samarbejde mellem fagene. Alle læremidlerne kan naturligvis også anvendes selvstændigt. I læremidlet Xplore På tværs findes undervisningsforløb specifikt tilrettelagt til de fællesfaglige fokusområder og den fælles naturfagsprøve i 9. klasse.

Varerne er lagt i indkøbskurven

Køb mere