Xplore Biologi 7 Lærerhåndbog

Lærerhåndbogen til Xplore Biologi 7 indeholder  grundige vejledninger til hvert opslag i elevbogen samt til de tilhørende opgaver i elevhæftet. Lærerhåndbogen indeholder derudover didaktisk stof om faget, faglig læsning og evaluering samt kopiark med valgopgaver til evaluering og ekstraopgaver.

 

Samspil mellem elevbog, elevhæfte og lærerhåndbog
Til hvert klassetrin og fag er udarbejdet en elevbog, et elevhæfte og en lærerhåndbog. I elevbogen findes løbende henvisninger til opgaver i elevhæftet, hvor eleverne kan repetere og arbejde med stoffet fra elevbogen. Desuden afsluttes hver kapitel i elevbogen med henvisninger til en række ikke-obligatoriske valgopgaver i lærerhåndbogen, som eleverne kan arbejde videre med. 

 

AntalTitelPrisMedlemspris
Xplore Biologi 7 Lærerhåndbog 490,00441,00
Xplore Biologi 7 Elevbog210,00189,00
Xplore Biologi 7 Elevhæfte 36,0032,40
Alle priser er ekskl. moms og levering

Varenummer6052
SerieJeg læser om lande
ForfatterBirgitte Østergaard Sørensen
RedaktørErik Rønn & Nils Hansen
Udgivelsesår2006
Omfang25 sider, fast bind
Udgave1. udgave, 1. oplag
ISBN978-87-7702-384-2
FagNatur/teknologi
Målgruppe1. - 3. klasse, 4. - 6. klasse
ProdukttypeElevbog
ProduktformatBog

Xplore: Naturfags- og matematiksystemer med sammenhæng og progression i 1.-10. klasse
Xplore-systemerne består af trykte og digitale læremidler til natur/teknologi, matematik, geografi, biologi, fysik/kemi og de fællesfaglige fokusområder. 

Xplore Geografi, Biologi, Geografi og Matematik til 7.-9.indeholder for hvert klassetrin tre fællesemner. Alle forløb i Xplore Natur/teknologi og Xplore Matematik til 1.-6. klasse er fælles og giver mulighed for samarbejde mellem fagene. Alle læremidlerne kan naturligvis også anvendes selvstændigt.
I læremidlet Xplore På tværs findes undervisningsforløb specifikt tilrettelagt til de fællesfaglige fokusområder og den fælles naturfagsprøve i 9. klasse.

 

Varerne er lagt i indkøbskurven

Køb mere