Xplore Fysik/kemi 9 Elevbog

Xplore Fysik/kemi  opfylder Forenklede Fælles Mål - se oversigt her.

Xplore Fysik/kemi 9 formidler kernestof af høj faglighed, så eleverne forberedes godt til afgangseksamenerne. Systemet fokuserer på at formidle abstrakt stof, så det bliver håndgribeligt og forståeligt for eleverne. Elevbogen er opbygget med progression fra 8. klassesmaterialet.

Elevbogen indeholder en letlæselig tekst og et meget visuelt layout, der bruger illustrationer, diagrammer og tegninger til at gøre stoffet tilgængeligt og forståeligt for eleverne.

Emner i Xplore Fysik/kemi 9:

Radioaktivitet
Energi
Lys og farver
Jordens udvikling
Madkemi
Bæredygtighed

Fællesfagligt samarbejde
Xplore-systemerne til overbygningen findes i hver elevbog tre fællesemner, der giver plads til naturfagligt samarbejde og temaorganiseret undervisning, som beskrevet i Fælles Mål. I Xplore Geografi, Biologi  og Fysik/kemi 9 er fællesemnerne Energi, Jordens udvikling og Bæredygtighed.
Forløb specifikt tilrettelagt til de fællesfaglige fokusområder finder du i læremidlet Xplore På tværs.  

AntalTitelPrisMedlemspris
Xplore Fysik/kemi 9 Elevbog 210,00189,00
Xplore Fysik/kemi 9 Elevhæfte36,0032,40
Xplore Fysik/kemi 9 - Elevhæfte - Pakke a 25 stk.800,00720,00
Xplore Fysik/kemi 9 Lærerhåndbog490,00441,00
Alle priser er ekskl. moms og levering

Varenummer848
SerieXplore Fysik/kemi - Bøger
ForfatterAnette Gjervig Pedersen og Asbjørn Petersen
Udgivelsesår2012
Omfang128 sider
Udgave1. udgave, 2. oplag
ISBN978-87-7702-781-9
FagFysik/kemi
MålgruppeGrundskolen, 7. - 10. klasse, 9. klasse
ProdukttypeElevbog
ProduktformatBog

Xplore: Naturfags- og matematiksystemer med sammenhæng og progression i 1.-10. klasse
Xplore-systemerne består af trykte og digitale læremidler til natur/teknologi, matematik, geografi, biologi, fysik/kemi og de fællesfaglige fokusområder.
Xplore Geografi, Biologi, Geografi og Matematik til 7.-9. indeholder for hvert klassetrin tre fællesemner. Alle forløb i Xplore Natur/teknologi og Xplore Matematik til 1.-6. klasse er fælles og giver mulighed for samarbejde mellem fagene. Alle læremidlerne kan naturligvis også anvendes selvstændigt.
I læremidlet Xplore På tværs findes undervisningsforløb specifikt tilrettelagt til de fællesfaglige fokusområder og den fælles naturfagsprøve i 9. klasse.

Fra Folkeskolen

Af Ole Haubo Christensen

""Xplore" prioriterer forsøgsarbejde, praktiske aktiviteter og mundtlighed højt. Det er tydeligt, at forfatterne vil have eleverne, ikke læreren, i læring. Systemet lever til fulde op til ethvert lærebogsmateriales fornemmeste opgave, at være dækkende for faget."

"Der er rigtig mange fælles indgange til at arbejde sammen om naturfaglige temaer, som kan danne grobund for en helhedsforståelse af den verden, vi lever i. Stor ros til GO Forlag for at integrere den del i alle "Xplore"-systemerne."

Læs hele anmeldelsen på Folkeskolens hjemmeside

Varerne er lagt i indkøbskurven

Køb mere