Xplore Natur/teknologi Systemportal

Se introduktionsvideo om iXplore her

Xplore Natur/teknologi Systemportal opfylder Forenklede Fælles Mål.
Se skema for 1.-2. klasse.
Se skema for 3.-4. klasse. 
Se skema for 5.-6. klasse.

Komplet digitalt system til undervisning i natur/teknologi fra 1.-6. klasse

Xplore Natur/teknologi Systemportal indeholder det faglige stof fra alle de trykte Xplore Natur/teknologi bøger samt digitale udvidelser og ekstra ressourcer. Det digitale system kan bruges sammen med de trykte Xplore-bøger eller helt selvstændigt. 

Fagligt grundstof og et væld af aktiviteter og interaktive opgaver

Hvert klassetrin har sit eget website, der præsenterer eleverne for det faglige stof på en engagerende og aktiverende måde. En letlæselig tekst og mange illustrationer gør stoffet tilgængeligt for eleven, og indlæringen støttes gennem et bredt udvalg af praktiske aktiviteter. De tilknyttede opgaver lægger stor vægt på at motivere eleverne og gøre natur/teknologi spændende. I Xplore Natur/teknologi Systemportal  kan eleven se videoer og animationer med speak, få teksten læst op, slå op i leksikonnet, skrive logbog samt løse opgaver og quiz. 

Integrerede lærerresssourcer og feedbackmuligheder

I Xplore Natur/teknologi er det nemt for læreren at se og skrive kommentarer til elevens aktiviteter og følge med i elevens læringsforløb. Ved hvert emne findes en specifik vejledning til læreren. Lærervejledningen giver baggrundsinformation om Forenklede Fælles Mål, faglige begreber, mål og konkret vejledning til alle aktiviteter og opgaver.

Xplore Natur/teknologi Systemportal sælges i abonnement, og der betales et fast beløb pr. elev. Det digitale system kan bruges på pc, mac, iwb, iPad og Android-tablets.

Bestil en måneds gratis prøveabonnement her.

Per Nordby Jensen, Niels Lyhne-Hansen, Martin Sloth Andersen og Esther Larsen