Xplore Geografi Systemportal

Se introduktionsvideo om Xplore Systemportaler her

Xplore Geografi  opfylder Forenklede Fælles Mål - se oversigt her.

Komplet digitalt system til geografiundervisningen

Xplore Geografi Systemportal er et nyt stort digitalt læremiddel, der består af tre websites til undervisning i geografi i 7.-9. klasse. Xplore Geografi indeholder det faglige kernestof fra det trykte geografisystem Xplore Geografi og er struktureret til en digital undervisning. Det digitale system kan bruges sammen med de trykte Xplore-bøger eller helt selvstændigt. 

Geografisk kernestof og et væld af aktiviteter, opgaver og test

Hvert klassetrin har sit eget website med kapitler, der præsenterer eleverne for det faglige stof på en engagerende og aktiverende måde. 

En letlæselig tekst og mange illustrationer gør stoffet tilgængeligt, og indlæringen støttes gennem et bredt udvalg af praktiske aktiviteter. I systemportalen kan eleven se videoer og animationer, slå op i leksikonnet, få teksten læst op, samt løse opgaver, test og adaptive test. 

Integrerede lærerressourcer og feedbackmuligheder

Med kommunikationsmodulet er det nemt for læreren at se og skrive kommentarer og noter til elevens aktiviteter og opgaver. Ved hvert emne findes en grundig vejledning til læreren. Lærervejledningen giver baggrundsinformation om Fælles Mål, faglige begreber, mål og konkret vejledning til alle aktiviteter og opgaver.

Xplore Geografi Systemportal  sælges i abonnement, og der betales et fast beløb pr. elev.

Kan bruges på pc, mac, iwb, iPad og Android-tablets.

 

Poul Kristensen og Ditte Marie Pagaard