Prøveabonnement

Skoler har mulighed for at tegne en måneds gratis prøveabonnement på vores digitale læremidler. Prøveadgangen giver alle skolens lærere og elever ret til at prøveanvende digitale læremidler både fra skolen og hjemmet.

Efter endt prøveperiode lukker adgangen til det digitale læremiddel. Såfremt I ønsker at fortsætte abonnementet, kan I hurtigt tegne et alment abonnement ved at bestille det på hjemmesiden eller kontakte os på go@goforlag.dk eller tlf. 63 44 16 83.

Vi opretter dit abonnement hurtigst muligt og sender dig en bekræftelsesmail med betingelser for prøveabonnement. Vi opfordrer til, at du deler informationen med dine kolleger, således at alle, der er interesseret i at prøve abonnementet, bliver gjort opmærksom herpå.

Bemærk: Skoler kan få et prøveabonnement pr. læremiddel pr. skoleår. Hvis du af særlig grund har brug for ekstra prøvetid, bedes du venligst kontakte os på tlf. 63 44 16 83.

Indtast skolens institutionsnummer herunder og angiv hvilket læremiddel, du ønsker at prøve, samt indtast dit navn og email.

Site

Institutionsnummer