Mød os og få inspiration til din undervisning

Præsentationer

Har du og dine kollegaer brug for inspiration og hjælp til brug af digitale læremidler i din undervisning? Vi kommer meget gerne ud på din skole for at præsentere, hvordan I kan arbejde med vores læremidler i undervisningen.

Hvis du ønsker at booke en præsentation, kan du ringe til vores læremiddelkonsulent Pia Bech Knudsen: mobil: 27 13 03 81 eller tlf. 63 44 16 93. Du kan også sende hende en e-mail: pbk@goforlag.dk

Kurser og workshops

Har I abonnement på vores digitale portaler, og ønsker I hjælp og gode råd til, hvordan I kan blive bedre til at buge Xplore-portalerne eller GO Atlas i undervisningen, tilbyder vi også at holde skræddersyede kurser eller workshops hos jer. 

Vi holder med jævne mellemrum åbne, gratis kurser og workshops i vores kursuslokale på GO Forlag i København. Vi holder også gratis kurser rundt i landet i samarbejde med forskellige samarbejdspartnere. Her kan du og dine kollegaer få inspiration og gode råd til, hvordan I kommer i gang med at bruge vores digitale læremidler i undervisningen.

Aftal mere herom med vores læremiddelkonsulent Pia Bech Knudsen: mobil: 27 13 03 81, tlf. 63 44 16 93, e-mail: pbk@goforlag.dk

Messer

Du kan i løbet af året finde GO Forlags stand på mange messer og konferencer rundt om i landet. Du kan få information om vores deltagelse på messerne i vores nyhedsbreve.
Tilmeld dig vores nyhedsbreve.

Besøg vores stand på disse messer:

  • Danmarks Læringsfestival i Bella Center, København d. 13.-14. marts 2019.
  • Big Bang Naturfagskonference i Odense Congress Center d. 2.-3. april 2019.
  • Skolemessen i Scandinavian Congress Center, Aarhus  d. 10.-11. april 2019.
  • Matematikvejlederkonferencen i Odense Congress Center 2019.

Gratis prøveabonnement i 30 dage

Skoler har mulighed for at tegne en måneds gratis prøveabonnement på vores digitale læremidler. Prøveadgangen giver alle skolens lærere og elever ret til at prøveanvende digitale læremidler både fra skolen og hjemmet.

Prøveabonnement kan bestilles på vores hjemmeside her.
Eller kontakt vores kundeservice på tlf. 63 44 16 83, e-mail: go@goforlag.dk