Gratis kursus 12/9: Fællesfagligt samarbejde og den fælles naturfagsprøve

Kom med på gratis kursus og få ny inspiration til arbejdet med de fællesfaglige fokusområder og den fælles naturfagsprøve!

På kurset vil du få input til, hvordan du støtter eleverne i at udarbejde naturfaglige problemstillinger med tilhørende arbejdsspørgsmål. Vores oplægsholder præsenterer konkrete undervisningsforløb og giver dig idéer til undersøgelser og modeller samt hjælp til, hvordan de naturfaglige kompetencer kan vurderes.  

Så tag dine naturfagskollegaer med og få inspiration til både den fællesfaglige undervisning og den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi. Kurset henvender sig til alle naturfagslærere i overbygningen.

PROGRAM
Torsdag d. 12. september 2019 kl. 14.00-16.30

V / Ulla Hjøllund Linderoth, forfatter og formand for Opgavekommissionen i naturfag

Kurset vil byde på oplæg om den fællesfaglige undervisning og den fælles naturfagsprøve. Prøvebekendtgørelsen ridses op, og eftermiddagen veksler mellem oplæg og videoklip af elevers arbejde med kompetencerne.

Vi vil desuden give eksempler på, hvordan du og dine elever kan bruge GO Forlags læremiddel, Xplore På tværs, i undervisningen og som forberedelse til prøven. 

Sted:
GO Forlag, Anker Heegaards Gade 2, 3 tv. København. 

Undervejs byder vi på forfriskninger samt vand og kaffe/te. 

Vi glæder os til at se jer!

Dato12-09-2019 kl. 14:00 - 16:30
StedGO Forlag
PrisGratis