Gratis kursus d. 4. oktober: Fællesfagligt samarbejde og den fælles naturfagsprøve

Kurset er fuldt booket. Tilmeld dig ventelisten under "Tilmeld" nederst på siden for at deltage i enten dette kursus i tilfælde af afbud eller et senere lignende kursus. 

GO Forlag afholder et gratis kursus for dig, der ønsker inspiration til arbejdet med de fællesfaglige fokusområder, og som ønsker at blive helt skarp på fællesprøven i naturfag. Du og dine naturfagskollegaer får input til, hvordan I støtter eleverne i at udarbejde naturfaglige problemstillinger med tilhørende arbejdsspørgsmål. I får idéer til konkrete undersøgelser og modeller og hjælp til, hvordan de naturfaglige kompetencer kan vurderes.

På kurset får du inspiration til både den fællesfaglige undervisning og den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi. I løbet af eftermiddagen vil du også få input til, hvordan du kan bruge GO Forlags læremiddel, Xplore På tværs, i undervisningen og frem mod prøven.

Kurset henvender sig til alle naturfagslærere i udskolingen.

Der er 25 pladser på kurset, som tildeles efter først-til-mølle princippet.

 

Program:

Torsdag d. 4. oktober 2018 kl. 14.00-16.30

V/ Ulla Hjøllund Linderoth, Formand for Opgavekommissionen i naturfag v. Undervisningsministeriet, lærer og medforfatter til Xplore På tværs og Xplore Biologi

Kurset vil byde på oplæg om den fællesfaglige undervisning og den fælles naturfagsprøve. Prøvebekendtgørelsen ridses op, og eftermiddagen veksler mellem oplæg og videoklip af elevers arbejde med kompetencerne.

Fagportalen Xplore På tværs præsenteres, og der sættes fokus på, hvordan læremidlet bruges i undervisningen, så arbejdet med de fællesfaglige fokusområder og den fælles prøve bliver bedst muligt.

 

Sted: 

GO Forlag, Anker Heegaards Gade 2, 3 tv. København.

Undervejs byder vi på forfriskninger samt vand og kaffe/te.

 

Vi glæder os til at se jer!

Dato04-10-2018 kl. 14:00 - 16:30
StedGO Forlag
PrisGratis