Nu kan du finde GO Forlags forløb i MoMo

GO Forlag lancerer nu et samarbejde med læringsportalen MoMo, som betyder, at landets lærere nu kan finde alle forløb fra Xplore-portalerne direkte i MoMo.

De digitale Xplore-læremidler giver læreren adgang til målrettede forløb til hhv. matematik, natur/teknologi, geografi, biologi, fysik/kemi og de fællesfaglige fokusområder i 0.-10. klasse. Med et fokus på samspillet mellem naturfag og matematik får du tværfaglige læremidler med en pædagogisk-didaktisk tilgang, der er praktisk-undersøgende.

Som lærer finder du vores forløb i MoMo's forløbsdatabase ved at søge efter GO Forlag under "Producenter" eller i det brede søgefelt. Gå til GO Forlags forløb i MoMo her.

Find også Xplore-forløb i MinUddannelse og Meebook
Du kan også finde GO Forlags forløb i læringsportalerne MinUddannelse og Meebook. 
I Meebook søger du på "GO Forlag" under "Share it". I MinUddannelse finder du vores forløb i biblioteket ved at sætte kryds ved GO Forlag under "Kilder". I MinUddannelse kan du under "Mine årsplansskabeloner" ved "Opret ny skabelon" vælge fag og derefter vælge vores årsplaner under "Årsplan fra forlag." Med årsplanerne til overbygningen får naturfagsteamet adgang til årsplaner, der er koordineret på tværs af fagene og indeholder fællesfaglige fokusområder. 

Gå til Meebook her. 
Gå til MinUddannelse her.