Gratis kursus 26. november: Fællesfagligt samarbejde og den fælles naturfagsprøve

Mangler du inspiration til den fællesfaglige undervisning? Den 26. november afholder vi endnu et gratis kursus om det fællesfaglige samarbejde og den fælles naturfagsprøve.

Da vores kursus d. 4. oktober hurtigt blev fuldt booket, afholder vi endnu et gratis kursus den 26. november 2018.

Kurset er for dig, der ønsker inspiration til arbejdet med de fællesfaglige fokusområder, og som ønsker at blive helt skarp på fællesprøven i naturfag. Du og dine naturfagskollegaer får input til, hvordan I støtter eleverne i at udarbejde naturfaglige problemstillinger med tilhørende arbejdsspørgsmål. I får idéer til konkrete undersøgelser og modeller og hjælp til, hvordan de naturfaglige kompetencer kan vurderes.

På kurset får du inspiration til både den fællesfaglige undervisning og den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi. I løbet af eftermiddagen vil du også få input til, hvordan du kan bruge GO Forlags læremiddel, Xplore På tværs, i undervisningen og frem mod prøven.

Kurset henvender sig til alle naturfagslærere i udskolingen.

Program:

V/ Ulla Hjøllund Linderoth, formand for Opgavekommissionen i naturfag v. Undervisningsministeriet, naturfagskonsulent og medforfatter til Xplore På tværs og Xplore Biologi.

Kurset vil byde på oplæg om den fællesfaglige undervisning og den fælles naturfagsprøve. Prøvebekendtgørelsen ridses op, og eftermiddagen veksler mellem oplæg og videoklip af elevers arbejde med kompetencerne.

Fagportalen Xplore På tværs præsenteres, og der sættes fokus på, hvordan denne bruges i undervisningen, så arbejdet med de fællesfaglige fokusområder og den fælles prøve bliver bedst muligt.

Sted: 

Mandag d. 26. november 2018 kl. 14.00-16.30
GO Forlag, Anker Heegaards Gade 2, 3 tv. København.

Undervejs byder vi på forfriskninger samt vand og kaffe/te.

Der er 20 ledige pladser på kurset, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Vi glæder os til at se jer!

Dato26-11-2018 kl. 14:00 - 16:30
Tilmeldingsfrist26-11-2018 09:00:00
StedGO Forlag, Anker Heegaards Gade 2, 3. tv 1572 Kbh V
PrisGratis
MålgruppeGrundskolen
FagBiologi, Fysik/kemi, Geografi
InstruktørUlla Hjøllund Linderoth