Xplore-systemportalerne udkommet i ny generation

Til skolestart 2016 er vores Xplore-systemportaler udkommet i en ny generation af vores platform. Dette betyder, at du vil opleve store forbedringer i form af styrkede værktøjer til læreren, øget hastighed og nem navigation samt et nyt indbydende responsivt design, der tilpasser sig dit device. Læs mere om alle forbedringerne herunder.

SE DET HELE PÅ XPLORE.DK

Forbedrede værktøjer til læreren

- Nyt årsplanlægningsværktøj giver dig mulighed for at oprette og tilpasse årsplaner til alle dine klasser. Der kan tilføjes forløb og emner til en interaktiv kalender. Årsplanlæggeren giver overblik over læremidlets indhold, læringsmål og anslåede tidsforbrug og kan deles med elever og andre lærere på skolen.

- Lærervejledningen er nu integreret i alle forløb, så du som lærer nemt og uden ekstra klik i menuen kan se vejledningen til det aktuelle forløb og opgaver.

- Logbogen med læringsmål er integreret i den løbende tekst, så den er tydelig i hvert eneste emne i alle forløb. Dette gør det ekstra tydeligt for eleverne, hvilke læringsmål de arbejder med.

- Opret lærerindhold-funktionen kan nu let også integrere indhold fra andre forløb og emner, så du får endnu bedre mulighed for at tilpasse læremidlet til din klasse.

- Direkte besked om nyt: Når vi udvikler en ny funktion eller forbedring får du nu direkte besked via beskedmodulet.

- På hver side findes en ny support-genvej, der giver dig mulighed for at afsende spørgsmål til vores support eller komme med forslag og kommentarer til os.

Navigation, der gør det nemt

- Den nye generation af vores platform er designet, så den er nem og intuitiv for dig og eleverne at anvende. Du skal bruge færre klik og får i det hele taget adgang til en mere overskuelig og navigerbar portal.

- Den nye bogmærkefunktion husker hvor i læremidlet, man var, da man sidst var logget på, og sørger automatisk for at lede en til dette sted, når man igen logger på.

- Nye forløbsoversigter giver bedre overblik over hvert forløb og dets underemner.

- Vi har lavet en ny fælles indgang, Xplore.dk, hvorfra der nemt kan navigeres videre til hver fags systemportal (natur/teknologi, geografi, biologi, fysik/kemi, matematik og den fællesfaglige portal På tværs). Når du er på det enkelte fags portal kan du nemt kan få adgang til forløb fra alle klassetrin.


Hurtigere - selv på langsommere forbindelser

Den nye generation af vores platform kører ekstra hurtigt og er desuden mindre afhængig af din skoles webforbindelse. Vores webudviklere har designet den nye generation, så du vil opleve, at portalerne kører hurtigere også hos skoler med langsommere webforbindelser.


Nyt indbydende og responsivt design

Et nyt lækkert design gør læremidlerne endnu mere indbydende og overskueligt for eleverne. Den nye platform er desuden responsiv og tilpasser sig automatisk det device, der anvendes - fx pc, tablet eller smartphone. 

 

Forløbsoversigt

 

Emne