Stillingsopslag: Forlagsredaktør til naturfag/naturvidenskab

Erfaren forlagsredaktør til naturfag/naturvidenskab

Vær med til at udvikle fremtidens digitale læremidler til grundskolen - i inspirerende omgivelser i hjertet af København.

Vores naturfag tager udgangspunkt i elevernes hverdag. Det skærper deres nysgerrighed og lyst til at arbejde med naturfag. Den undersøgende tilgang gør, at eleverne hele tiden selv er med til at opdage naturfagene i stedet for, at de bliver præsenteret for dem.

Som et af de førende forlag inden for naturfag har GO Forlag valgt at fokusere på det tværfaglige mellem naturfagene og matematik. Vi er det eneste forlag, som udgiver atlas – trykte og digitale – udviklet til grundskolen og stx.   

Vores samarbejdspartnere er de skarpeste forfattere fra skoleverdenen, illustratorer og grafikere samt fremsynede lærere og konsulenter. Sammen skaber vi læremidler med pædagogisk-didaktisk bearbejdet fagstof tilpasset og målrettet de enkelte klassetrin fra 1.-10. klasse og stx. Vores arbejde bygger på nytænkning og solid faglig viden samt stor lyst til sammen at skabe de allerbedste læremidler.

Dine opgaver og ansvar
Du får en nøglerolle, da du får ansvaret for at redigere og udvikle vores læremidler til natur/teknologi og atlas.

Xplore Natur/teknologi indeholder alt indhold til undervisningen fra 1. til 6. klassetrin. GO Atlas Portaler består af portaler til 1.-3., 4.-6. og 7.-10. klassetrin samt stx.

Følgende opgaver indgår i stillingen:

 • Projektledelse og konceptudvikling
 • Udvikling samt faglig og sproglig bearbejdning af manuskripter i samarbejde med forfattere, grafikere og illustratorer
 • Deltagelse i videreudvikling af portalernes funktioner og brugervenlighed
 • Udbygning og vedligeholdelse af eksterne samarbejdsrelationer
 • Deltagelse i salgspræsentationer, konferencer, messer og undervisning af naturfagslærere (brugerkurser)

Du skal have erfaring med og forståelse for de digitale arbejdsprocesser og muligheder. Redaktionen arbejder med digitale læremidler i Umbraco CMS.

Sammenfattende er der tale om såvel store som små opgaver, der kræver præcision, vedholdenhed og stor interesse for de nye mediers muligheder i fremtidens naturfagsundervisning. Du arbejder selvstændigt og kan prioritere dine opgaver. Du er også en kvalificeret sparringspartner for kolleger og leder.

Du refererer til den adm. direktør.

Dine kvalifikationer

 • Uddannelse inden for geografi, fysik, kemi eller biologi
 • Undervisningserfaring i naturfag i grundskolen, eller undervisning af lærerstuderende på læreruddannelsen eller på stx
 • Erfaring med redaktion og/eller skrivning af læremidler til naturfag/naturvidenskab til grundskolen eller stx
 • Behersker det danske sprog perfekt i skrift og tale
 • Fungerer godt i et udviklingsmiljø med høje kvalitetskrav og stramme deadlines
 • Forretningsminded

Personlighed

 • Selvkørende, ansvarsfuld og resultatorienteret
 • Kreativ og nysgerrig
 • God til at arbejde efter koncepter i samarbejde med kolleger
 • Udadvendt og kommunikerende 

Vi tilbyder
Hos os er der ”højt til loftet”. Her er inspirerende, og vi kan lide at udfordre os selv og hinanden.

Vi har en flad organisationsstruktur med kort vej fra idé til handling. Vi er et team af meget engagerede og ambitiøse kollegaer, som kan få ting til at ske, og vi giver gerne hinanden en hånd. Du får gode muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdet.

Yderligere information og ansøgning
Stillingen er en fuldtidsstilling. Du får løn efter kvalifikationer og erfaring. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Tove From Jørgensen på tlf. 40 36 32 88. Send venligst din ansøgning til tfj@goforlag.dk. Send dit cv og ansøgning senest den 15. maj 2021. Indkaldelser til samtale vil ske løbende.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Om GO Forlag A/S
GO Forlag udgiver digitale læremidler og bøger til grundskolen og gymnasiet med særligt fokus på naturfagene/naturvidenskab og matematik. Læremidlerne er kendetegnet af høj faglighed, kvalitet og nytænkning med henblik på at styrke elevernes nysgerrighed, undren og lyst til at afprøve, eksperimentere og blive klogere. Forlaget med de i dag 13 medarbejdere samt eksterne forfattere, udviklere, grafikere, trykkerier og andre samarbejdspartnere har til huse i Københavns centrum ved Hovedbanegården. Forlaget blev grundlagt i 1975 og ejes af Geografforbundet.
Læs mere på www.goforlag.dk