Onsdag - torsdag
22.-23.
April 2020
09:00 - 16:00

Scandinavian Congress Center
Aarhus

Skolemessen 2020

På messen kan du besøge vores stand (no. 34) samt deltage i vores gratis oplæg - læs mere længere nede på denne side.

På standen kan du bl.a.:
Spare 20% på alle bøger, når du afgiver din bestilling direkte på standen 
- Få en præsentation af de mange læremiddelnyheder
- Hente gratis plakater og kort til klasseværelset
- Vinde et valgfrit Xplore-klassesæt.

DELTAG I VORES GRATIS OPLÆG

Oplægsholder er Ulla Hjøllund Linderoth, forfatter og formand for Opgavekommissionen i naturfag. Oplæggene varer 45 minutter og kræver ikke tilmelding, så mød bare op!

Onsdag d. 22.4 kl.12: Natur/teknologi og kompetencerne
Lokale 4

De nye læseplaner for naturfagene sætter endnu mere fokus på kompetencerne. Få konkrete idéer til, hvordan du kan arbejde problembaseret på mellemtrinnet ud fra virkelighedsnære cases. Oplægget byder på en indføring i læseplanerne, og du bliver som lærer præsenteret for relevante undersøgelser og modeller. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde kompetencebaseret på en måde, som naturligt leder frem til det fællesfaglige arbejde med problemstillinger og arbejdsspørgsmål i udskolingen. Der vil blive vist eksempler fra Xplore Natur/teknologi til 4.-6. klasse.

Onsdag d. 22.4 kl.14: Naturfag i udskolingen: Problem-og kompetencebaseret undervisning
Lokale 4

Der er mange ændringer for naturfagene i det indeværende skoleår. De nye læseplaner og prøverne i naturfagene lægger op til at arbejde kompetencebaseret i undervisningen. På oplægget får du konkrete ideer til kompetencebaseret arbejde med undersøgelser og modeller. Du får også inspiration til, hvordan du kan arbejde problembaseret i fagene samt på tværs med afsæt i cases fra Xplore-naturfagssystemerne. Herigennem kan du kvalificere eleverne til både fællesprøven i naturfag og de nye digitale prøver. 

Det er gratis at deltage på messen, men du skal registrere dig på skolemessen.dk