Nyhed på Xplore-portalerne: Meddelelser og lærerindhold samles i Lærerbesked

Med den nye funktion Lærerbesked får du nye muligheder for kommunikation med dine elever. I profilboksen (dvs. boksen i øverste højre hjørne, der viser dit navn, når du er logget ind) kan du nu som lærer se de meddelelser, du har sendt til dine elever. Eleverne kan her også se, hvis der er nye beskeder til dem. Fanen ”Meddelelser” er blevet nedlagt.

Med Lærerbesked kan du:

  • Oprette besked: Send en besked til din(e) klasse(r) eller udvalgte elever. Du vælger selv, om dine elever må kommentere din besked.
  • Oprette indhold: Opret dit eget indhold til din(e) klasse(r), gruppe af elever eller enkelte elever. Du kan fx vedhæfte filer eller indsætte links til de opgaver, som dine elever skal arbejde med.

Dine elever får en notifikation, når du har oprettet indhold, besked eller opgavelink til dem. De ser notifikationen i profilboksen, hvorfra der også er adgang til beskeden/indholdet. Lærerbeskeder kan oprettes på alle forløbs- og emnesider samt på alle opgavetyper.

Send opgaver til eleverne fra opgavebanken
I opgavebanken har du som noget nyt også mulighed for at sende en opgave til en eller flere elever med Lærerbesked. Du tilgår funktionen via ”Send til elev”, som er placeret i kolonnen længst til højre i opgaveoversigten.

Gå til Xplore-portalerne

 

02. juli 2021