Xplore Fysik/kemi 8 E-bog plus

Xplore Fysik/kemi 8 e-bog plus er en udvidet udgave af den trykte elevbog og kan bruges på iwb, pc og iPad. Med e-bogen tilgodeses lærerens behov for at gennemgå opslag på interaktiv tavle, samt elevernes ønske om at arbejde digitalt både i klasseværelset og ved lektielæsningen derhjemme. E-bogens digitale ressourcer tilføjer en auditiv og visuel dimension til undervisningen, som lader eleverne lære på nye måder.

Animationer, video og oplæsning af tekst
E-bogen har integrerede digitale ressourcer som animationer og videoer, der præsenterer stoffet visuelt og gør det levende. Eleverne kan bl.a. se animationer af komplicerede processer samt videoklip af dramatiske naturfænomener. Teksten oplæses og er en god støtte til læsesvage elever, men også til elever, der ønsker at få det faglige stof præsenteret på andre måder end gennem den traditionelle tekstbog.

Nem og overskuelig bladreversion
E-bogen er opbygget som en bladreversion, der følger den trykte bogs sider. Det er derfor nemt for eleven at anvende og navigere i e-bogen. En søgefunktion udvider det traditionelle stikordsregister. Nu kan eleven nemt søge på enkelte ord eller hele sætninger og hurtigt finde præcis det, de leder efter.

Pris pr. klasse:
kr. 483,00
Vælg klasser
Bestil prøveabonnement
Forfattere Anette Gjervig Pedersen og Asbjørn Petersen
Fag Fysik/kemi
Målgruppe 8. klasse