Xplore Natur/teknologi 4 Elevbog - 2. udgave

Kapitler i Xplore Natur/teknologi 4:

  • På opdagelse ved vandhullet 
  • El og varme 
  • Hvis du boede i et andet land 
  • Mennesker og robotter
  • På rejse i Rummet 
  • Vand til alt og alle 
  • Din krop forandrer sig 

Opgaver og undersøgelser
Til hvert opslag i elevbogen findes en tilhørende opgave i elevhæftet. Opgaverne er undersøgende og eksperimentelle for at vække elevernes forundring og nysgerrighed. I lærerhåndbogen findes yderligere kopiark med opgaver og aktiviteter til eleverne. Systemet opfylder Fælles Mål.

Problemløsning med praktisk afsæt
Som opstart af hvert kapitel i elevbogen kan eleverne arbejde med en undersøgende case, der leder over i en praktisk-undersøgende opgave, som eleverne skal lave i grupper. Det undersøgende arbejde handler om, at eleverne skal gå på opdagelse og selv prøve at løse problemer. Gennem den problemløsende proces vil der opstå en masse spørgsmål, som pirrer elevernes nysgerrighed og lyst til at få udbygget deres faglige viden. Gennem arbejdet trænes eleverne i at arbejde innovativt, at designe modeller og argumentere for mulige løsninger.

Træning af fællesfagligt projektarbejde
Selv om det i 4. klasse kan synes som lang tid til, at eleverne skal til afsluttende prøve i naturfag i 9. klasse, er det vigtigt, at eleverne lærer at arbejde problemorienteret med tværfaglige projekter i natur/teknologi. Sidst i de tre Xplore-elevbøger til hhv. 4., 5. og 6. klasse finder I forslag til tværfagligt projektarbejde ud fra tværgående emner i elevbogen.

Pris
kr. 179,00
kr. 161,10
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Forfattere Poul Kristensen, Anette Gjervig, Martin Sloth Andersen og Per Nordby Jensen
Sider 88
Udgave 2. udgave (2019) 1. oplag (2019)
ISBN 978-87-7702-976-9
Fag Natur/teknologi
Målgruppe 4. klasse