Få inspiration til din undervisning

Kurser og præsentationer

Er du på udkig efter nye læremidler eller savner du idéer til, hvordan du kan bruge dit nuværende materiale i din undervisning?

Vi tilbyder forskellige typer af kurser, webinarer og præsentationer – og kommer gerne ud på din skole eller går på online. Vi har ofte mulighed for at tilpasse indholdet efter jeres tid og ønsker. 

Kom godt i gang

Vi gennemgår portalernes indhold og funktioner gennem eksemplariske forløb og eksempler på opgaver, test, lærervejledning og de mange tidsbesparende funktioner til din undervisning. Vi ser også på fællesfaglig undervisning, årsplaner, evalueringsmodul og nye funktioner. Præsentationen kan tilpasses både nye og mere erfarne brugere. Du vælger selv tid og de portaler, som du vil høre om.
Book en online præsenstation her

Fagligt kursus

Få vores forfattere og redaktører ud på jeres skole til et fagligt kursus og få masser af inspiration til undervisning, fælles faglige fokusområder og prøver. Vi kan hjælpe jer med at få gode ideer til, hvordan I skaber progression og en rød tråd i undervisningen inden for fagene matematik, fysik/kemi, biologi, geografi og natur/teknologi.

Præsentationer

Vi kommer gerne ud på din skole eller holder et online møde, hvor vi kan præsentere vores læremidler og vejlede før et eventuelt køb. 

Sådan booker du

Skriv til os på go@goforlag.dk eller ring på telefon 63 44 16 83. Hav gerne et datoforslag klar, hvis du har ønske om et fagligt kursus eller en præsentation af læremidler på din skole. 

Mød os her

Du kan i løbet af året finde vores stand på mange messer og konferencer rundt om i landet.

Kommende arrangementer

Holbæk Læringsbazar
Sportsbyen, Sports Allè 1, 4300 Holbæk - d. 26. juni

Aabenraa Skolemesse
I Arena Aabenraa - d, 26. juni

Gjerrildkonferencen 
Efterskolen Helle, Dyrehavevej 28, Gjerrild, 8500 Grenaa - d. 27. juni

Naturfag i spil 
Campus Aarhus d. 29. november

Følg os
Find inspiration i vores nyhedsbreve eller følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn.