Vi holder lukket for henvendelser fra d. 15. juli til d. 26. juli. God sommer!

Gratis adgang til Xplore og GO Atlas portalerne fra 1. juni til 16. august for skoler med dataadgang. Log ind her med dit Unilogin.

 

Få inspiration til din undervisning

Book kurser og præsentationer

Er du på udkig efter nye læremidler eller savner du idéer til, hvordan du kan bruge dit nuværende materiale i din undervisning?

Vi tilbyder forskellige typer af kurser, webinarer og præsentationer, hvor vi gerne kommer ud på din skole eller sætter et møde op online. Vi har ofte mulighed for at tilpasse indholdet efter jeres tid og ønsker. 

Kom godt i gang

Et 'kom godt i gang' forløb kan tilpasses både nye og mere erfarne brugere. Vi gennemgår portalernes indhold og funktioner gennem eksemplariske forløb og eksempler på opgaver, test, lærervejledning og de mange tidsbesparende funktioner til din undervisning. Vi ser også på fællesfaglig undervisning, årsplaner, evalueringsmodul og nye funktioner. 

Fagligt kursus

Få vores forfattere og redaktører ud på jeres skole til et fagligt kursus og få masser af inspiration til undervisning, fælles faglige fokusområder og prøver. Vi kan hjælpe jer med at få gode ideer til, hvordan I skaber progression og en rød tråd i undervisningen inden for fagene matematik, fysik/kemi, biologi, geografi og natur/teknologi.

Præsentationer

Vi kommer gerne ud på din skole eller holder et online møde, hvor vi kan præsentere vores læremidler og vejlede før et eventuelt køb. 

Sådan booker du

Skriv til os på go@goforlag.dk eller ring på telefon 63 44 16 83. Hav gerne et datoforslag klar, hvis du har ønske om et 'kom godt i gang'-møde, et fagligt kursus eller en præsentation af læremidler på din skole. 

Mød os her

I løbet af året kan du møde os på vores stand på messer og konferencer rundt om i landet.

Kommende arrangementer

Matematikvejlederkonferencen d. 5. september

Følg os
Find inspiration i vores nyhedsbreve eller følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn.