Få inspiration til din undervisning

Webinar om naturfagsprøverne og fællesfaglig undervisning

7. februar kl.14:00-16:00

Med Ulla Hjøllund Linderoth, naturfagskonsulent og forfatter på Xplore Fællesfagligt.

Webinaret er for dig, der skal have elever op til prøve i naturfagene, og som ønsker at blive opdateret på den fælles naturfagsprøve og de skriftlige prøver. Du bliver inspireret til, hvordan du med afsæt i Xplore-systemernes portaler og bøger kan udvikle en sammenhængende kompetencebaseret undervisning frem mod prøverne. Du får desuden inspiration til problemstillinger, arbejdsspørgsmål og til de uddybende spørgsmål.

Kurser og præsentationer

Er du på udkig efter nye læremidler eller savner du idéer til, hvordan du kan bruge dit nuværende materiale i din undervisning?

Vi tilbyder forskellige typer af kurser, webinarer og præsentationer – og kommer gerne ud på din skole eller går på online. Vi har ofte mulighed for at tilpasse indholdet efter jeres tid og ønsker. 

Kom godt i gang

Vi gennemgår portalernes indhold og funktioner gennem eksemplariske forløb og eksempler på opgaver, test, lærervejledning og de mange tidsbesparende funktioner til din undervisning. Vi ser også på fællesfaglig undervisning, årsplaner, evalueringsmodul og nye funktioner. Præsentationen kan tilpasses både nye og mere erfarne brugere. Du vælger selv tid og de portaler, som du vil høre om.
Book en online præsenstation hos læremiddelkonsulent Pia Bech Knudsen her

Fagligt kursus

Få vores forfattere og redaktører ud på jeres skole til et fagligt kursus og få masser af inspiration til undervisning, fælles faglige fokusområder og prøver. Vi kan hjælpe jer med at få gode ideer til, hvordan I skaber progression og en rød tråd i undervisningen inden for fagene matematik, fysik/kemi, biologi, geografi og natur/teknologi.

Præsentationer

Vi kommer gerne ud på din skole eller holder et online møde, hvor vi kan præsentere vores læremidler og vejlede før et eventuelt køb. 

Sådan booker du

Skriv til os på go@goforlag.dk eller ring på telefon 63 44 16 83. Hav gerne et datoforslag klar, hvis du har ønske om et fagligt kursus eller en præsentation af læremidler på din skole. 

Mød os her

Du kan i løbet af året finde vores stand på mange messer og konferencer rundt om i landet.

Kommende arrangementer

Big Bang konferencen
Odense Congress Center, 22.- 23. marts.

LærFest 2023
Aarhus Musikhuset, 19.- 20. april.

Følg os
Find inspiration i vores nyhedsbreve eller følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn.