Gratis adgang til Xplore og GO Atlas portalerne fra 1. juni til 16. august for skoler med dataadgang. Log ind her med dit Unilogin.

 

Handelsbetingelser


Ordrebekræftelse

Når du handler online på goforlag.dk, vil du efter at have afsendt din ordre automatisk modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.

Priser

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på goforlag.dk. Alle priser er ekskl. moms og levering. Der tillægges leveringsomkostninger, som følger postvæsenets posttakster.

0 - 0,5 kg: 59 kr.

0,5 - 5 kg: 89 kr.

5 - 10 kg: 109 kr.

10 - 20 kg: 149 kr.

20 - 40 kg: 189 kr.

40 kg+: 300 kr.

Der gives 10 % medlemsrabat på trykte bøger til medlemmer af Geografforbundet. For at opnå denne rabat skal bøgerne købes direkte ved GO Forlag. Alle kan blive medlem. Læs mere her.

Ordrer med faktura-adresse i udlandet tillægges et ekspeditionsgebyr på 75 DKK.

Priser på digitale produkter tager altid udgangspunkt i et årsabonnement. Det er muligt at købe adgang til digitale læremidler i perioder helt ned til 1 måned. Ved abonnementsperioder under 12 måneder vil prisen pr. måned være det dobbelte af den normale pris. Kontakt os på telefon 63 44 16 83 eller skriv til go@goforlag.dk for at bestille kortvarige abonnementer.

Betalinger efter betalingsfristen pålægges rykkergebyrer.

Leveringsbetingelser

Vi leverer varerne 2-3 arbejdsdage efter modtagelsen af ordren. Længere leveringstid kan forekomme i spidsbelastningsperioder (f.eks. august og december).

Ved efterforsendelse af ikke udkomne bøger opkræver forlaget leveringsomkostninger.

Persondatapolitik

Når du handler hos os, accepterer du den gældende persondatapolitik.

Returret

Du har 14 dages returret på varer i ubrugt stand købt via goforlag.dk.

Send varerne til:

DBK
Mimersvej 4
4600 Køge
Returafdelingen

Vedlæg en kopi af faktura eller følgesedlen. Du betaler selv returporto og har ansvaret for varen under forsendelsen.

Det er en god idé at returnere varerne som pakkepost, så du har distributørens kvittering som dokumentation, hvis DBK ikke modtager varerne. Er varerne beskadigede ved returmodtagelsen på grund af mangelfuld emballering, kan vi ikke garantere refundering af varernes fulde pris.

Vi sender dig en kreditnota på de returnerede varer. Vi krediterer ikke fragtomkostninger.

Kampagner med rabat

Priserne er eksklusive moms og forsendelse, og medlemsrabat kan ikke kombineres med andre rabatter. Der gives ikke kampagnerabat på ikke-udkomne titler. Kampagnerabatter gælder kun ved køb direkte fra GO Forlag.

Reklamation

Hvis du ønsker at returnere varer, der er behæftede med fejl, betaler GO Forlag returportoen. Det kræver, at du henvender dig til os på telefon eller e-mail. Du skal oplyse fakturanummer og forklare problemet. Du kan kontakte GO Forlag på telefon 63 44 16 83 eller e-mail go@goforlag.dk.

Moms

Grønland, Færøerne og øvrige udland:
Der pålægges ikke moms på varer til virksomheder og private.

EU-lande:
Institutioner/virksomheder med EU-momsnummer bliver ikke pålagt moms på varens pris. Husk at oplyse EU-momsnummer ved bestilling.

Private kunder bliver pålagt dansk moms.

Virksomheder uden EU-momsnummer bliver pålagt dansk moms.

GO Forlags ansvar

Det forudsættes, at du er bekendt med GO Forlags leveringsbetingelser. Væsentlige ændringer af betingelserne vil blive offentliggjort på goforlag.dk. GO Forlag har som sælger ansvaret for varernes kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende varerne rettes til GO Forlag. GO Forlag påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. GO Forlag tager forbehold for fejl i både priser og varebeskrivelser.