Hvordan købes adgang til et digitalt læremiddel?

Du bestiller digitale læremidler i vores webshop, hvor du kan logge ind med Unilogin. Hvis din skoles fakturaoplysninger ikke er de korrekte, bedes du kontakte os på email go@goforlag.dk eller tlf. 63 44 16 83.

Når du har gennemført din ordre, vil du pr. mail modtage en ordrebekræftelse. Du modtager desuden en email, når vi har aktiveret abonnementet, og du kan logge på.

Du kan også kontakte forlaget telefonisk for at bestille et abonnement.

Hvordan bestiller jeg et prøveabonnement?

Institutioner har mulighed for at tegne en måneds gratis prøveabonnement på vores digitale læremidler. Prøveabonnementet giver alle institutionens lærere og elever adgang til læremidlet i en begrænset periode.

Prøveabonnement kan bestilles her. Når du har gennemført din bestilling, vil du pr. mail modtage en bekræftelse med informationer om prøveabonnementet.

Vær opmærksom på, at din institutions brugeradministrator skal have godkendt dataaftalerne i STILs brugeradministration, for at der er adgang til prøveabonnementer.

Det er kun institutioner, der anvender Unilogin, der kan bestille prøveabonnement på digitale læremidler.

Hvordan får jeg adgang til mine digitale læremidler?

Når du har modtaget en aktiveringsbekræftelse pr. email, har du adgang til læremidlerne, medmindre andet står oplyst i bekræftelsen.

Mit GO logger du på med Unilogin.

Hvor får jeg et overblik over de digitale læremidler, jeg har adgang til?

Mit GO kan du se de digitale læremidler, du har adgang til.

Hvad er Unilogin?

Vi giver adgang til vores digitale læremidler via Styrelsen for IT og Lærings (STIL) Unilogin tjeneste. Det er kundens ansvar at sikre, at brugerdata hos STIL er opdateret og korrekte.