Forbered til dine elever til prøverne i matematik

Portalen Xplore Prøver og test Matematik indeholder prøve og testmateriale til alle prøveformerne i matematik i 3.-9. klasse.

Xplore Prøver og test giver dig et nemt og hurtigt overblik over, hvordan dine elever klarer sig inden for stofområderne. Portalens mere end 4.000 opgaver og selvrettende test giver dine elever mulighed for at udforske matematikkens faglige bredde samt teste deres faglighed op til de afsluttende prøver.

Gå til portalen her
Bestil prøveabonnement her

Materiale til alle prøveformer i matematik
Med Xplore Prøver og test Matematik får du en portal, der forbereder dine elever til samtlige prøveformer og test i matematik i 3.-6. og 7.-9. klasse. Opgaverne er opbygget som prøverne og tilrettelagt med afsæt i færdigheds- og vidensområderne samt kompetenceområderne i matematik.

I portalen findes materiale til:
- Den skriftlige prøve uden hjælpemidler
- Den skriftlige prøve med hjælpemidler
- Den mundtlige prøve
- Nationale test til matematik.

Gør dine elever fortrolige med prøveformerne
Dine elever kan teste deres viden og færdigheder i portalens mange træningsopgaver. I de adaptive test kan eleverne forberede sig til de nationale test i 3., 6. og 8. klasse. Ved hjælp af en række prøveoplæg til den skriftlige og den mundtlige prøve kan eleverne lære prøveformerne at kende.

Nem evaluering og feedback
Xplore Prøver og test giver dig et hurtigt overblik over klassens besvarelser samlet og inden for hvert af stofområderne via en overskuelig statistik. Det bliver nemt tydeligt for dig, hvor der eventuelt er behov for differentiering. Portalen kan anvendes som led i både den formative og summative evaluering og er et overskueligt redskab, der hjælper dig, når du skal give dine elever feedback.

28. november 2019
  • Matematik
  • Xplore Prøver og test
  • Prøverne i matematik