Fra 1. juni og frem til 14. august har du mulighed for at prøve Xplore og GO Atlas portalerne gratis. Du skal blot logge på med dit Unilogin på Xplore.dk (kræver dataadgang).

Vores kollega Ole tog til trykstart på Naturgeografi – vores verden 3. udgave

Naturgeografi – vores verden 3. udgave ligger nu klar til gymnasier og HF.

Lørdag d. 1. april blev Naturgeografi – vores verden 3. udgave trykt hos Narayana Press. Vores gode kollega Ole Bülow Hartvigsen bosat i Jylland tog med sine døtre til trykstart for at opleve det store øjeblik, hvor flere års arbejde med bogen endelig skulle blive til en flot færdig-trykt bog.

Ole fortæller: ”Først blev trykpladerne lavet i metal i de fire CMYK farver, Cyan, Magenta, Yellow og Key/black. Og imens trykmaskinen blev gjort klar, hjalp min døtre med at klippe billeder ud af den godkendte ’blå-kopi’, så de nemt kunne bruges til kvalitetstjek. Min yngste datter takkede glad ja til at starte tryk-maskinen, og efter første prøvetryk tjekkede Preben fra Narayana billeder og opsætning ved trykpulten. Det så heldigvis fint ud og så kunne resten af bogen trykkes i det aftalte oplag”.

Som altid havde Narayana sørget for en varm velkomst, hvor Ole og hans døtre udover deltagelse i trykstart også fik en lille rundvisning i Narayanas tilhørende gartneri. For Narayana består udover Narayana Press af et omkringliggende klostersamfund, der i høj grad er selvforsynende.

Tusind tak til Narayana, fordi vi fik lov at komme til trykstart på Naturgeografi – vores verden 3. udgave.

Trykplader til CMYK-tryk produceres i CTP-afdelingen

Oles døtre klipper billeder ud af blåkopien, som skal bruges til tjek af kvaliteten

Preben og Oles døtre starter trykmaskinen

Bogen er i trykken!

Ved trykpulten styrer Preben indstillingen af farverne

Oles døtre med Sabine på rundvisning i gartneriet

28. april 2023