Spar 50% på alle 1. udgaver af bøger fra Xplore. Se bøgerne her

Alverdens Geografi

Grundbog til undervisningen i geografi

Alverdens geografi er en grundbog til undervisningen i geografi i den naturvidensskabelige faggruppe i hf og i naturgeografi i gymnasiet på C og B niveau. Bogen kan også anvendes i det naturvidenskabelige grundforløb.

Alverdens Geografi indeholder følgende kapitler: Miljø og bæredygtighed, Vejr og klima, Vand, Befolkning, Erhverv, Dansk Landbrug, Fødevarer, Globalisering, Jordskælv og vulkaner, Energi, Det danske landskab, Kort og arealanvendelse.

Materialet er opbygget, så det støtter projektorganisering, tværfagligt samarbejde og eksamensfællesskabet med på hf med biologi og kemi, naturvidenskabligt grundforløb og studieretningsforløb med naturgeografi i gymnasiet.

Til bogen hører en hjemmeside, der for hvert kapitel i bogen giver supplerende materiale i form af links, statistik, artikler mm. Hjemmesiden hører under fagportalen GO Naturgeografi og geografi.

Pris
336,00 kr.
302,40 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Alverdens Geografi. Grundbog til hf og i naturgeografi i gymnasiet på C og B niveau. Bogen kan også anvendes i det naturvidenskabelige grundforløb.
Forfattere Christian Friis Bach, Axel Bredsdorff, Karsten Duus, Erik Johansen, Jesper Ranfelt, Elsebeth Sanden og Agnes Witzke
Redaktion Elsebeth Sanden, Agnes Witzke, Karsten Duus og Jesper Ranfelt
Sider 295
Udgave 1. udgave (2005), 6. oplag (2015)
ISBN 978-87-7702-424-5
Fag Naturgeografi
Målgruppe Gymnasiet
Type Bog