Vi holder lukket for henvendelser fra d. 15. juli til d. 26. juli. God sommer!

Gratis adgang til Xplore og GO Atlas portalerne fra 1. juni til 16. august for skoler med dataadgang. Log ind her med dit Unilogin.

 

Byen i landskabet - Landskabet i byen

Byen i landskabet - Landskabet i byen består af 11 kapitler om nyere dansk urbanisering samt by- og landskabsudvikling. Bogen henvender sig bl.a. til gymnasielærere i geografi og samfundsfag og til universitetsstuderende i geografi samt andre med interesse for arealudvikling og byplanlægning.

Urbanisering

"I 1800 boede omkring 80 % af landets indbyggere uden for byerne, mens det tilsvarende tal i 2000 var under 20 %. Fra århundreders befolkningsmæssig stabilitet er der altså i løbet af bare 200 år tale om, at ca. 4 millioner mennesker, som følge af en fuldstændig omstrukturering af samfundet er blevet byboere. Landet er blevet urbaniseret (...) ".
Uddrag fra indledningen til Byen i landskabet - Landskabet i byen

Pris
280,00 kr.
252,00 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Byen i landskabet - Landskabet i byen. Bog til gymnasielærere i geografi og samfundsfag og til universitetsstuderende i geografi.
Forfattere Stefan Anderberg, Louise Aner, Hans Thor Andersen, Darrin Bayliss, Anne Gravsholt Busck, Sten Engelstoft, Frank Hansen, Søren Bech Pilegaard Kristensen, Birgitte Manzanti, Lasse Møller-Jensen, Søren Præstholm, Erik Slentø og Lars Winther.
Sider 191
Udgave 1. udgave (2009) 2. oplag (2017)
ISBN 978-87-7702-551-8
Fag Geografi
Målgruppe Gymnasiet,Lærer,Andet
Type Bog