Geografiundervisning - Fagdidaktisk grundbog

Bogen er udkommet i 2. oplag, som er opdateret i forhold til Fælles Mål 2016, herunder de fællesfaglige fokusområder og den fælles naturfagsprøve efter 9. klasse.

Geografiundervisning - Fagdidaktisk grundbog er et didaktisk hjælpemiddel til at udmønte intentionerne i Fælles Mål 2016 i folkeskolens geografiundervisning. Bogen er en praktisk håndbog til lærere i grundskolen, til lærerstuderende og alle med interesse for geografiundervisning.

Geografiundervisning - Fagdidaktisk grundbog er opdelt i tre kapitler:

Kapitel 1: Undervisningsfaget. Analyserer og diskuterer fagets teoretiske grundlag ud fra dets didaktik, samspil med samfundsudviklingen og geografifagets historiske udvikling.

Kapitel 2: Undervisningsplanlægning. Handler om væsentlige aspekter ved undervisningsplanlægning, som fx opstilling af mål, undervisningsmetoder, progression, evaluering og materialer.

Kapitel 3: Geografi i praksis - didaktiske studieeksempler. Beskriver konkrete eksemplariske undervisningsforløb og de bagvedliggende overvejelser.

Geografiundervisning - Fagdidaktisk grundbog er skrevet af fem geografiundervisere med stor undervisningserfaring på bl.a. læreruddannelsens undervisningsfag geografi.

Pris
kr. 210,00
kr. 189,00
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Forfattere Poul Kristensen, Niels Kjeldsen, Ove Pedersen, Hanne L. Jørgensen og Klaus Bruun.
Sider 168
Udgave 1. udgave (2011) 3. oplag (2018)
ISBN 978-87-7702-568-6
Fag Geografi
Målgruppe Lærer