Gratis adgang til Xplore og GO Atlas portalerne fra 1. juni til 16. august for skoler med dataadgang. Log ind her med dit Unilogin.

 

Geografiundervisning - Fagdidaktisk grundbog

Bogen er udkommet i 2. oplag, som er opdateret i forhold til Fælles Mål 2016, herunder de fællesfaglige fokusområder og den fælles naturfagsprøve efter 9. klasse.

Praktisk håndbog

Geografiundervisning - Fagdidaktisk grundbog er et didaktisk hjælpemiddel til at udmønte intentionerne i Fælles Mål 2016 i folkeskolens geografiundervisning. Bogen er en praktisk håndbog til lærere i grundskolen, til lærerstuderende og alle med interesse for geografiundervisning.

Geografiundervisning - Fagdidaktisk grundbog er opdelt i tre kapitler:

Kapitel 1: Undervisningsfaget

Analyserer og diskuterer fagets teoretiske grundlag ud fra dets didaktik, samspil med samfundsudviklingen og geografifagets historiske udvikling.

Kapitel 2: Undervisningsplanlægning

. Handler om væsentlige aspekter ved undervisningsplanlægning, som fx opstilling af mål, undervisningsmetoder, progression, evaluering og materialer.

Kapitel 3: Geografi i praksis - didaktiske studieeksempler

. Beskriver konkrete eksemplariske undervisningsforløb og de bagvedliggende overvejelser.

Geografiundervisning - Fagdidaktisk grundbog er skrevet af fem geografiundervisere med stor undervisningserfaring på bl.a. læreruddannelsens undervisningsfag geografi.

Pris
210,00 kr.
189,00 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Geografiundervisning - Fagdidaktisk grundbog
Forfattere Poul Kristensen, Niels Kjeldsen, Ove Pedersen, Hanne L. Jørgensen og Klaus Bruun.
Sider 168
Udgave 1. udgave (2011) 3. oplag (2018)
ISBN 978-87-7702-568-6
Fag Geografi
Målgruppe Lærer
Type Bog