GO Naturfag og matematik Portal

GO Naturfag og matematik er en fagportal til natur/teknologi, geografi og biologi samt matematik. Fagportalen består af digitale læremidler til undervisning i 1.-10. klasse og indeholder bl.a. aktiviteter og adaptive test. Portalen indeholder flg. websites:

GEOGRAFI:

 • GeotoperTest

  (til systemet Geotoper)
  GeotoperTest er tre adaptive test til 7.-9. kl. til geografisystemet Geotoper. Læreren kan se og få statistik over den enkelte elevs og klassens besvarelser.
 • GeotopNet

  (til systemet Geotoper)
  GeotopNet indeholder supplerende digitale som faglige tekster, animationer, videoer, tegninger, fotos, kort og grafer. På websitet findes også kopiark med ekstraopgaver, billedarkiv og links samt test og quizzer samt notefunktion og kommunikationsmodul.
 • GO Temakort


  GO Temakort består af en samling på over 300 tematiske kort og konturkort. På websitet findes et stort udvalg af geografiske, historiske og biologiske temakort. Kortene kan bruges til undervisning i geografi, biologi, historie, samfundsfag og kristendomskundskab.
 • GO Feltgeografi


  GO Geografi i felten indeholder oplæg til feltaktiviteter og beskrivelser af udstyr til brug ved undervisning i felten. Websitet indeholder syv emner med geografisk feltarbejde med tilhørende illustrationer og opgaver.
 • Klimastationer


  En samling af over 250 hydrotermfigurer fra hele verden. Figurerne kan søges frem via et verdenskort, en regional oversigt eller via en alfabetisk liste.
 • GO Global


  GO Global er et læremiddel til undervisning i geografi og samfundsfag i overbygningen. Websitet består af ni temaer om Bosnien, Cuba, Filippinerne, Indien, Mekong, Mellemøsten, Peru, Storbritannien og Tanzania. Til hvert landetema findes faglige tekster, opgaver, billedarkiv, linksamlinger og lærervejledning. Indeholder e-bogsudgaver af de trykte GO Global bøger.


MATEMATIK:

 • MatematikTest


  MatematikTest er digitale test til 6. klasse med færdighedstest, som kan afholdes som adaptive test, hvor spørgsmålenes sværhedsgrad tilpasses efter elevens niveau. Der findes fire test som omhandler emnerne Tal og algebra, Geometri og Statistik og sandsynlighed. Hver test indeholder ni opgaver i fem sværhedsgrader. Læreren kan se og kommentere elevernes resultater og opgavebesvarelser i et nemt kommunikationsmodul.

NATUR/TEKNOLOGI

 • NaturTeknologi Banken


  Læremidlet indeholder over 700 aktivitetsark til at printe ud og bruge i undervisningen i natur/teknologi i 1.-6. klasse. I NaturTeknologi Banken er aktiviteterne er opdelt efter klassetrin og temaer, så læreren nemt og hurtigt kan findes ressourcer til undervisningen.
 • RegnbueNet

  (til systemet Regnbuen)
  RegnbuenNet er et website til systemet Regnbuen til 1.-6. klasse. Til hvert emne i elevbøgerne findes pdf´er med kopiark med aktiviteter, figurer samt supplerende ideer og viden.
 • GO Danmarks Dyr


  Sitet indeholder en samling af fotos, videoer og tekster om almindelige danske dyr, bl.a. fugle, pattedyr, krybdyr og padder.
Pris pr. institution:
kr. 1.580,00
Antal
Bestil prøveabonnement
Alle priser er ekskl. moms
GO Naturfag og matematik er en fagportal til natur/teknologi, geografi og biologi samt matematik og består af digitale læremidler til 1.-10. klasse.
ISBN 978-87-7702-909-7
Fag Natur/teknologi, Geografi, Biologi, Matematik
Målgruppe 1-10. klasse