GO Naturfag og matematik Portal

GO Naturfag og matematik er en fagportal til natur/teknologi, geografi og biologi samt matematik. Fagportalen består af digitale læremidler til undervisning i 1.-10. klasse og indeholder bl.a. aktiviteter og adaptive test. Portalen indeholder følgende websites:

GEOGRAFI:

 • GeotoperTest

  Til systemet Geotoper
  GeotoperTest er tre adaptive test til 7.-9. klasse til geografisystemet Geotoper. Læreren kan se og få statistik over den enkelte elevs og klassens besvarelser.
 • GeotopNet

  Til systemet Geotoper
  GeotopNet indeholder supplerende digitale som faglige tekster, animationer, videoer, tegninger, fotos, kort og grafer. På websitet findes også kopiark med ekstraopgaver, billedarkiv og links samt test og quizzer samt notefunktion og kommunikationsmodul.
 • GO Temakort

  GO Temakort består af en samling på over 300 tematiske kort og konturkort. På siden findes et stort udvalg af geografiske, historiske og biologiske temakort. Kortene kan bruges til undervisning i geografi, biologi, historie, samfundsfag og kristendomskundskab.
 • GO Feltgeografi

  GO Geografi i felten indeholder oplæg til feltaktiviteter og beskrivelser af udstyr til brug ved undervisning i felten. Websitet indeholder syv emner med geografisk feltarbejde med tilhørende illustrationer og opgaver.
 • Klimastationer

  En samling af over 250 hydrotermfigurer fra hele verden. Figurerne kan søges frem via et verdenskort, en regional oversigt eller via en alfabetisk liste.
 • GO Global

  GO Global er et læremiddel til undervisning i geografi og samfundsfag i overbygningen. Siden består af ni temaer om Bosnien, Cuba, Filippinerne, Indien, Mekong, Mellemøsten, Peru, Storbritannien og Tanzania. Til hvert landetema findes faglige tekster, opgaver, billedarkiv, linksamlinger og lærervejledning. Indeholder e-bogsudgaver af de trykte GO Global bøger.


MATEMATIK:

 • MatematikTest

  MatematikTest er digitale test til 6. klasse med færdighedstest, som kan afholdes som adaptive test, hvor spørgsmålenes sværhedsgrad tilpasses efter elevens niveau. Der findes fire test som omhandler emnerne Tal og algebra, Geometri og Statistik og sandsynlighed. Hver test indeholder ni opgaver i fem sværhedsgrader. Læreren kan se og kommentere elevernes resultater og opgavebesvarelser i et nemt kommunikationsmodul.

NATUR/TEKNOLOGI

 • NaturTeknologi Banken

  Læremidlet indeholder over 700 aktivitetsark til at printe ud og bruge i undervisningen i natur/teknologi i 1.-6. klasse. I NaturTeknologi Banken er aktiviteterne opdelt efter klassetrin og temaer, så du som lærer nemt og hurtigt kan finde ressourcer til undervisningen.
 • RegnbueNet

  Til systemet Regnbuen
  RegnbuenNet er et website til systemet Regnbuen til 1.-6. klasse. Til hvert emne i elevbøgerne findes pdf´er med kopiark med aktiviteter, figurer samt supplerende ideer og viden.
 • GO Danmarks Dyr

  Sitet indeholder en samling af fotos, videoer og tekster om almindelige danske dyr, bl.a. fugle, pattedyr, krybdyr og padder.
Pris pr. institution:
1.580,00 kr.
Antal
Bestil prøveabonnement
Alle priser er ekskl. moms
Skærmbillede af GO Naturfag og matematik portal til natur/teknologi, geografi og biologi samt matematik til 1.-10. klasse.
ISBN 978-87-7702-909-7
Fag Natur/teknologi, Geografi, Biologi, Matematik
Målgruppe 1-10. klasse
Type Website