Verdens Bogdag 2024 kampagne: Spar 50% på 'Jeg læser om lande'-bøger til og med søndag d. 28. april 2024. 

Grønt blad med rød mariehøne

Undersøgende biologi, der inspirerer dine elever

Xplore Biologi 7-9 Systemportal sætter fokus på koblingen mellem hverdagsfænomener og naturfaglig forståelse samt fagets kompetenceområder

Fagstoffet bygger videre på indholdet i Xplore Natur/teknologi, så der skabes progression i det naturfaglige stof fra 1.-9. klasse. Systemportalen rummer en lang række opgaver og undersøgelser, som understøtter, at biologi er et undersøgende naturfag, der også skal foregå væk fra skærmen.

Casemateriale til hvert forløb
Til hvert forløb findes problemorienteret casemateriale med undersøgende og perspektiverende opgaver, der relaterer stoffet til aktuelle problemstillinger. Casematerialet er med til at inspirere og motivere eleverne for arbejdet med det faglige stof og hjælper dem til at se det i en større naturfaglig sammenhæng.

Tværfaglighed i fokus
I systemportalen findes til hvert klassetrin tre fællesemner med Xplore Geografi, Xplore Fysik/kemi og Xplore Matematik. Du får dermed ideelle muligheder for at skabe sammenhæng og samarbejde mellem naturfagene. I Xplore Fællesfagligt findes læremidler til de fællesfaglige fokusområder.

Med portalen får I desuden:

  • Opgaver, aktiviteter, test og adaptive test
  • Oplæsning af tekst (indtalt i lydstudie)
  • Lærervejledninger og interaktive årsplaner
  • Evalueringsmodul med opgavebesvarelser og testresultater
  • Fagligt leksikon, logbøger og notefunktion
  • Opgave- og mediebank med hurtig adgang til portalens mange ressourcer.

Læs mere og bestil et prøveabonnement her: bit.ly/34FZO42

20. september 2022