Fra 1. juni og frem til 14. august har du mulighed for at prøve Xplore og GO Atlas portalerne gratis. Du skal blot logge på med dit Unilogin på Xplore.dk (kræver dataadgang).

Xplore Fysik/Kemi 8 Lærerhåndbog

Xplore Fysik/kemi 8 Lærerhåndbog indeholder baggrundsinformation, didaktiske overvejelser og konkrete forslag til, hvordan du kan undervise med Xplore. For hvert opslag finder du information om mål, mulige aktiviteter og diskussioner, og forklaringer til de tilhørende opgaver i elevhæftet. Bagerst i lærerhåndbogen er der kopiark med valgopgaver, der uddyber og evaluerer det faglige stof fra elevbogen. Valgopgaverne giver desuden god mulighed for undervisningsdifferentiering.

Samspil mellem elevbog, elevhæfte og lærerhåndbog

Til hvert klassetrin og fag er der udarbejdet en elevbog, et elevhæfte og en lærerhåndbog. Med løbende henvisninger i elevbogen til opgaver i elevhæftet kan eleverne repetere og arbejde med stoffet fra elevbogen. Og ud fra henvisninger sidst i hvert kapitel i elevbogen kan eleverne arbejde videre med en række ikke-obligatoriske valgopgaver i lærerhåndbogen.

NB: Du kan anvende 1. udgave af lærerhåndbogen sammen med 2. udgave af elevbøgerne.

Pris
490,00 kr.
441,00 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Xplore Fysik/Kemi 8 Lærerhåndbog
Forfattere Anette Gjervig Pedersen og Asbjørn Petersen
Sider 168
Udgave 1. udgave (2012) 1. oplag (2012)
ISBN 978-87-7702-734-5
Fag FysikKemi
Målgruppe 8. klasse
Type Bog