Xplore Natur/teknologi 6 Elevbog - 2. udgave

Kapitler:

  • Skoven forandrer sig 
  • Din krop og din sundhed 
  • Energi og råstoffer
  • Den urolige klode
  • Lys og lyd 
  • Mennesker og teknologi

Xplore Natur/teknologi opfylder Fælles Mål

Bogsystemet er praksisorienteret og gør brug af undersøgelser, der kan vække elevernes forundring og nysgerrighed. Lærebogssystemet opfylder Fælles Mål.

Opgaver og undersøgelser

Til hvert opslag i elevbogen findes en tilhørende opgave i elevhæftet. Opgaverne er undersøgende og eksperimentelle for at vække elevernes forundring og nysgerrighed. I lærerhåndbogen findes yderligere kopiark med opgaver og aktiviteter til eleverne. Systemet opfylder Fælles Mål.

Problemløsning med praktisk afsæt

Som opstart af hvert kapitel i elevbogen kan eleverne arbejde med en undersøgende case, der leder over i en praktisk-undersøgende opgave, som eleverne skal lave i grupper. Det undersøgende arbejde handler om, at eleverne skal gå på opdagelse og selv prøve at løse problemer. Gennem den problemløsende proces vil der opstå en masse spørgsmål, som pirrer elevernes nysgerrighed og lyst til at få udbygget deres faglige viden. Gennem arbejdet trænes eleverne i at arbejde innovativt, at designe modeller og argumentere for mulige løsninger.

Træning af fællesfagligt projektarbejde

Selv om det i 6. klasse kan synes som lang tid til, at eleverne skal til afsluttende prøve i naturfag i 9. klasse, er det vigtigt, at eleverne lærer at arbejde problemorienteret med tværfaglige projekter i natur/teknologi. Sidst i de tre Xplore-elevbøger til hhv. 4., 5. og 6. klasse finder I forslag til tværfagligt projektarbejde ud fra tværgående emner i elevbogen.

E-bog

Xplore Natur/teknologi 6 Elevbog - 2. udgave findes også som e-bog.

Pris
179,00 kr.
161,10 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Xplore Natur/teknologi 6 Elevbog - 2. udgave
Forfattere Poul Kristensen, Martin Sloth Andersen, Ulla Hjøllund Linderoth, Tommy Rasmussen, Anette Gjervig og Per Nordby Jensen
Sider 76
Udgave 2. udgave (2019) 1. oplag (2019)
ISBN 978-87-7702-979-0
Fag Natur/teknologi
Målgruppe 6. klasse
Type Bog