Fra 1. juni og frem til 14. august har du mulighed for at prøve Xplore og GO Atlas portalerne gratis. Du skal blot logge på med dit Unilogin på Xplore.dk (kræver dataadgang).

Xplore Biologi 9 Lærerhåndbog - 2. udgave

Støtte til din undervisning

I Xplore Biologi 9 Lærerhåndbog får du baggrundsinformation, en oversigt over evaluering og faglig læsning samt konkrete forslag til, hvordan du kan undervise med Xplore.

For hvert opslag indeholder lærerhåndbogen information om mål, mulige aktiviteter og diskussioner, og forklaringer til de tilhørende opgaver i elevhæftet. Bagerst i lærerhåndbogen findes kopiark med valgopgaver, der uddyber og evaluerer det faglige stof fra elevbogen. Valgopgaverne giver desuden god mulighed for undervisningsdifferentiering. 

Samspil mellem elevbog, elevhæfte og lærerhåndbog

Til hvert klassetrin og fag er udarbejdet en elevbog, et elevhæfte og en lærerhåndbog. I elevbogen findes løbende henvisninger til opgaver i elevhæftet, hvor eleverne kan repetere og arbejde med stoffet fra elevbogen. Desuden afsluttes hver kapitel i elevbogen med henvisninger til en række ikke-obligatoriske valgopgaver i lærerhåndbogen, som eleverne kan arbejde videre med.

NB: Du kan godt anvende 1. udgave af lærerhåndbogen sammen med 2. udgave af elevbøgerne.

Pris
490,00 kr.
441,00 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Xplore Biologi 9 Lærerhåndbog - 2. udgave
Forfattere Ulla Hjøllund Linderoth og Pernille Ulla Andersen
Sider 304
Udgave 2. udgave (2023) 1. oplag (2023)
ISBN 978-87-7037-041-7
Fag Biologi
Målgruppe 9. klasse
Type Bog