Spar 50% på alle 1. udgaver af bøger fra Xplore. Se bøgerne her

Xplore Prøver og test Biologi 7-9 Portal

Xplore Prøver og test gør det nemt for eleverne at forberede sig til grundskolens digitale test og prøver. De mange opgaver i Xplore Prøver og test er opbygget som de officielle prøver. Det vil sige, at eleverne bliver fortrolige med de digitale opgavetyper, samtidig med at de tester deres faglighed, inden de skal aflægge grundskolens test og prøver.

Til biologi i 7.-9. klasse kan du finde:

  • Selvrettende digitale prøver 
  • Selvrettende adaptive test
  • Skabelonværktøj til den fællesfaglige naturfagsprøve
  • Selvrettende træningsopgaver 

Opdaterede prøvesæt til de nye digitale prøver

På Xplore Prøver og test til naturfag er der nye prøvesæt, som i form og indhold minder om dem, som eleverne kan møde i de nye digitale selvrettende udtræksprøver. De nye test er inddelt i tre områder: undersøgelse, modellering samt perspektivering og argumentation. Hvert sæt består af ca. 30 opgaver med mange forskellige opgavetyper, hvor der også indgår spørgsmål til videoer og animationer.

Træningsopgaver

Portalen indeholder også træningsopgaver i form af Prøv selv-test, hvor eleverne kan teste både deres viden og færdigheder indenfor de overordnede emner, som er formuleret i Fælles Mål.

Træning til den fællesfaglige naturfagsprøve

Til den fællesfaglige naturfagsprøve indeholder portalen en række hjælpeværktøjer og skabeloner, som kan hjælpe eleverne med at forberede og strukturere deres arbejde med projektarbejdsformen. Eleverne kan træne evnen til at formulere problemstillinger og arbejdsspørgsmål samt opnå fortrolighed med de fire naturfaglige kompetenceområder.

Hurtigt overblik over elevernes niveau

I Xplore Prøver og test kan du tildele eleverne de forskellige test og prøver og få et hurtigt øjebliksbillede af, hvordan eleverne i klassen præsterer. Portalen er derfor et redskab, som letter dit arbejde i forbindelse med den løbende evaluering af undervisningen og forberedelse til de officielle prøver og test

Du kan anvende Xplore Prøver og test uanset om skolen benytter Xplore-fagsystemerne eller systemer fra andre forlag.

Se portalen

Abonnement

Abonnement til portalen er for alle elever i 7.-9. klasse.

Pris pr. elev:
22,00 kr.
Antal elever
Bestil prøveabonnement
Alle priser er ekskl. moms
Portalen indeholder træningsopgaver, der gør det nemt for eleverne på 7.-9. klassetrin at forberede sig til grundskolens digitale test og prøver.
Forfattere Ulla Hjøllund Linderoth og Pernille Ulla Andersen.
ISBN 978-87-7702-971-4
Fag Biologi
Målgruppe 7-9. klasse
Type Website