Vi holder lukket for henvendelser fra d. 15. juli til d. 26. juli. God sommer!

Gratis adgang til Xplore og GO Atlas portalerne fra 1. juni til 16. august for skoler med dataadgang. Log ind her med dit Unilogin.

 

Xplore Prøver og test Geografi 7-9 Portal

Xplore Prøver og test gør det nemt for eleverne at forberede sig til grundskolens digitale test og prøver. De mange opgaver i Xplore Prøver og test er opbygget som de officielle prøver. Det vil sige, at eleverne bliver fortrolige med de digitale opgavetyper, samtidig med at de tester deres faglighed, inden de skal aflægge grundskolens test og prøver.

Til geografi i 7.-9. klasse finder du:

  • Selvrettende digitale prøver 
  • Selvrettende adaptive test
  • Skabelonværktøj til den fællesfaglige naturfagsprøve
  • Selvrettende træningsopgaver.

Opdaterede prøvesæt til de nye digitale prøver

På Xplore Prøver og test til naturfag findes nye prøvesæt, som i form og indhold minder om dem, som eleverne kan møde i de nye digitale selvrettende udtræksprøver. De nye test er inddelt i tre områder: undersøgelse, modellering samt perspektivering og argumentation. Hvert sæt består af ca. 30 opgaver med mange forskellige opgavetyper, hvor der også indgår spørgsmål til videoer og animationer.

Træningsopgaver

Portalen indeholder også træningsopgaver i form af Prøv selv-test, hvor eleverne kan teste både deres viden og færdigheder indenfor de overordnede emner, som er formuleret i Fælles Mål.

Træning til den fællesfaglige naturfagsprøve

Til den fællesfaglige naturfagsprøve indeholder portalen en række hjælpeværktøjer og skabeloner, som kan hjælpe eleverne med at forberede og strukturere deres arbejde med projektarbejdsformen. Eleverne kan træne evnen til at formulere problemstillinger og arbejdsspørgsmål samt opnå fortrolighed med de fire naturfaglige kompetenceområder.

Hurtigt overblik over elvernes niveau

I Xplore Prøver og test kan du tildele eleverne de forskellige test og prøver og få et hurtigt øjebliksbillede af, hvordan eleverne i klassen præsterer. Portalen er derfor et redskab, som letter dit arbejde i forbindelse med den løbende evaluering af undervisningen og forberedelse til de officielle prøver og test

Du kan anvende Xplore Prøver og test uanset om skolen benytter Xplore-fagsystemerne eller systemer fra andre forlag.

Se portalen

Abonnement

Abonnement til portalen er for alle elever i 7.-9. klasse.
Pris pr. elev pr. år

Pris pr. elev:
22,00 kr.
Antal elever
Bestil prøveabonnement
Alle priser er ekskl. moms
Skærmbillede af portalen Xplore Prøver og test Geografi 7-9.
Forfattere Poul Kristensen
ISBN 978-87-7702-970-7
Fag Geografi
Målgruppe 7-9. klasse
Type Website