Vi holder lukket for henvendelser fra d. 15. juli til d. 26. juli. God sommer!

Gratis adgang til Xplore og GO Atlas portalerne fra 1. juni til 16. august for skoler med dataadgang. Log ind her med dit Unilogin.

 

Xplore Prøver og test Matematik 3-6 Portal

Med Xplore Prøver og test Matematik får du et digitalt læremiddel, der forbereder dine elever til samtlige prøveformer og test i matematik i 3.-6. klasse. Portalens opgaver er opbygget som de officielle prøver og tilrettelagt med afsæt i færdigheds - og vidensområderne samt kompetenceområderne i matematik. På den måde bliver eleverne fortrolige med de digitale opgavetyper, samtidig med at de tester deres faglighed, inden de skal aflægge grundskolens test og prøver.

Til matematik i 3.-6. klasse kan du finde:

  • Selvrettende adaptive test
  • Træningsopgaver

Alle opgaver er inddelt i fagets færdigheds- og vidensområder:

  • Tal og algebra
  • Geometri og måling
  • Statistik og sandsynlighed

Træningsopgaver

Xplore Prøver og test Matematik indeholder træningsopgaver i form af quizzer og Prøv selv-test, hvor eleverne frit kan teste både deres viden og færdigheder indenfor de overordnede emner, som er formuleret i Fælles Mål.

Hurtigt overblik over elevernes niveau

I Xplore Prøver og test Matematik kan du tildele eleverne de forskellige test og prøver og hurtigt få et øjebliksbillede af, hvordan eleverne i klassen præsterer. Xplore Prøver og test Matematik er derfor et redskab, som letter dit arbejde i forbindelse med den løbende evaluering af undervisningen og forberedelse til de officielle prøver og test

Du kan anvende Xplore Prøver og test uanset om skolen benytter Xplore eller systemer fra andre forlag.

Se portalen

Abonnement

Abonnement til portalen er for alle elever i 3.-6. klasse.
Pris pr. elev pr. år

Pris pr. elev:
11,00 kr.
Antal elever
Bestil prøveabonnement
Alle priser er ekskl. moms
Skærmbillede af portalen Prøver og test Matematik 3-6 klasse
Forfattere Torben Blankholm, Mikael Skånstrøm, Michael Wahl Andersen, Line Engsig, Rikke Mors, Susanne Nielsson og Jørgen Uhl Pedersen.
ISBN 978-87-7702-965-3
Fag Matematik
Målgruppe 3-6. klasse
Type Website