Xplore Prøver og test Matematik 3-6 Portal

Xplore Prøver og test gør det nemt for eleverne at forberede sig til grundskolens digitale test og prøver. De mange opgaver i Xplore Prøver og test er opbygget som de officielle prøver. Det vil sige, at eleverne bliver fortrolige med de digitale opgavetyper, samtidig med at de tester deres faglighed, inden de skal aflægge grundskolens test og prøver.

Til matematik i 3.-6. klasse findes:

  • Selvrettende adaptive test
  • Træningsopgaver

Alle opgaver er inddelt i fagets færdigheds- og vidensområder:

  • Tal og algebra
  • Geometri og måling
  • Statistik og sandsynlighed

Træningsopgaver

Portalen indeholder træningsopgaver i form af quizzer og Prøv selv-test, hvor eleverne frit kan teste både deres viden og færdigheder indenfor de overordnede emner, som er formuleret i Fælles Mål.

Læreren får hurtigt et overblik

I Xplore Prøver og test tildeler læreren eleverne de forskellige test og prøver og får hurtigt et øjebliksbillede af, hvordan eleverne i klassen præsterer. Xplore Prøver og test er derfor et redskab, som letter lærerens arbejde i forbindelse med den løbende evaluering af undervisningen og forberedelse til de officielle prøver og test

Xplore Prøver og test kan anvendes uanset om skolen benytter Xplore-fagsystemerne eller systemer fra andre forlag.

Se portalen her.

Portalen sælges i abonnement til alle elever i 3.-6. klasse.

Pris pr. elev:
kr. 11,00
Antal elever
Bestil prøveabonnement
Alle priser er ekskl. moms
Portalen indeholder træningsopgaver i matematik, hvor eleverne på 3.-6. klassetrin nemt kan forberede sig til grundskolens digitale test og prøver.
Forfattere Torben Blankholm, Mikael Skånstrøm, Michael Wahl Andersen, Line Engsig, Rikke Mors, Susanne Nielsson og Jørgen Uhl Pedersen.
ISBN 978-87-7702-965-3
Fag Matematik
Målgruppe 3-6. klasse