Fra 1. juni og frem til 14. august har du mulighed for at prøve Xplore og GO Atlas portalerne gratis. Du skal blot logge på med dit Unilogin på Xplore.dk (kræver dataadgang).

Xplore Geografi 8 Lærerhåndbog

Xplore Geografi 8 Lærerhåndbog forsyner dig med baggrundsinformation, didaktiske overvejelser og konkrete forslag til, hvordan du kan undervise med Xplore. For hvert opslag får du  information om mål, mulige aktiviteter og diskussioner, og forklaringer til de tilhørende opgaver i elevhæftet. Bagerst i lærerhåndbogen der der kopiark med valgopgaver, der uddyber og evaluerer det faglige stof fra elevbogen. Valgopgaverne giver dig desuden god mulighed for undervisningsdifferentiering. 

Samspil mellem elevbog, elevhæfte og lærerhåndbog

Til hvert klassetrin og fag er udarbejdet en elevbog, et elevhæfte og en lærerhåndbog. I elevbogen kan du finde løbende henvisninger til opgaver i elevhæftet, hvor eleverne kan repetere og arbejde med stoffet fra elevbogen. Desuden afsluttes hver kapitel i elevbogen med henvisninger til en række ikke-obligatoriske valgopgaver i lærerhåndbogen, som eleverne kan arbejde videre med.

NB: Du kan anvende 1. udgave af lærerhåndbogen sammen med 2. udgave af elevbøgerne.

Pris
490,00 kr.
441,00 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Xplore Geografi 8 Lærerhåndbog
Forfattere Poul Kristensen og Ditte Marie Pagaard
Sider 228
Udgave 1. udgave (2012) 1. oplag (2012)
ISBN 978-87-7702-726-0
Fag Geografi
Målgruppe 8. klasse
Type Bog