Spar 50% på bøger fra bogserien 'Geologisk Set' indtil d. 1. juni 2024

Xplore Geografi 9 Elevbog - 2. udgave

Casemateriale

Elevbogen indeholder fagstof og opslag, hvor der er lagt vægt på den undersøgende tilgang til naturfagene. Hvert kapitel indledes med en case, som introducerer et af emnerne for eleverne. Denne case er en virkelighedsnær problemstilling, som eleverne kan relatere sig til. Efter casen følger en undersøgende opgave, som knytter sig til den indledende case, hvor eleverne får vækket deres nysgerrighed og motivation for indholdet.

Kapitler

  • Den globale verden
  • Energi skal der til - tværfagligt emne med Xplore Biologi 9 og Xplore Fysik/kemi 9 
  • Din fremtid i Danmark
  • Jordens udvikling - tværfagligt emne med Xplore Biologi 9 og Xplore Fysik/kemi 9 
  • Jorden holder vejret
  • Bæredygtighed - tværfagligt emne med Xplore Biologi 9 og Xplore Fysik/kemi 9

Træning i naturfaglige metoder

I slutningen af hvert kapitel mødes eleverne af et tværfagligt og perspektiverende emne, som trækker tråde til "den virkelige verden" og til de andre naturfag. Til sidst skal eleverne prøve kræfter med en perspektiverede udfordringsopgave, hvor de skal anvende den viden, som de netop har opnået.

Tværfagligt samarbejde

Xplore Geografi er et bogsystem til 7.-9. klasse, hvor du og dine elever får pædagogisk bearbejdet fagstof, der er tilpasset klassetrinnet, og som tager udgangspunkt i elevernes virkelighed. Elevbogen til 8. klasse lægger op til tværfagligt samarbejde i form af tre fælleskapitler med Xplore Biologi 8 og Xplore Fysik/kemi 8. Systemet er opbygget med fokus på progression og sammenhæng i den naturfaglige undervisning fra 1. til 9. klasse. Forløb specifikt tilrettelagt til de fællesfaglige fokusområder findes i Xplore På tværs

Xplore Geografi 9 opfylder kravene i Fælles Mål og læseplanen.

Elevhæfte og lærervejledning til 1. udgaven kan med forbehold for undtagelser, hvor sideanvisninger og indhold ikke stemmer overens, anvendes sammen med 2. udgaven.

E-bog

Xplore Geografi 9 Elevbog - 2. udgave findes også som e-bog.

Pris
220,00 kr.
198,00 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Forside Xplore Geografi 9 Elevbog - 2. udgave
Forfattere Poul Kristensen
Sider 152
Udgave 2. udgave (2021) 1. oplag (2021)
ISBN 978-87-7702-963-9
Fag Geografi
Målgruppe 9. klasse
Type Bog