Vi holder lukket for henvendelser fra d. 15. juli til d. 26. juli. God sommer!

Gratis adgang til Xplore og GO Atlas portalerne fra 1. juni til 16. august for skoler med dataadgang. Log ind her med dit Unilogin.

 

Xplore Geografi 8 Elevbog - 2. udgave

Casemateriale

Denne 2. udgave af elevbogen indeholder opdateret fagstof og nye opslag, hvor der er lagt vægt på den undersøgende tilgang til naturfagene. Hvert kapitel indledes med en case, som introducerer et af emnerne for eleverne. Denne case er en virkelighedsnær problemstilling, som eleverne kan relatere sig til. Efter casen følger en undersøgende opgave, som knytter sig til den indledende case, hvor eleverne får vækket deres nysgerrighed og motivation for indholdet.

Kapitler

  • Et æble om dagen - tværfagligt emne med Xplore Biologi 8 og Xplore Fysik/kemi 8
  • Sundhed for alle
  • Den skæve verden
  • Hvad er meningen? - tværfagligt emne med Xplore Biologi 8 og Xplore Fysik/kemi 8
  • Plader og puslespil
  • Ingenting forsvinder - tværfagligt emne med Xplore Biologi 8 og Xplore Fysik/kemi 8

Træning i naturfaglige metoder

I slutningen af hvert kapitel mødes eleverne af et tværfagligt og perspektiverende emne, som trækker tråde til "den virkelige verden" og til de andre naturfag. Til sidst skal eleverne prøve kræfter med en perspektiverede udfordringsopgave, hvor de skal anvende den viden, som de netop har opnået.

Tværfagligt samarbejde

Xplore Geografi er et bogsystem til 7.-9. klasse, hvor du og dine elever får pædagogisk bearbejdet fagstof, der er tilpasset klassetrinnet, og som tager udgangspunkt i elevernes virkelighed. Elevbogen til 8. klasse lægger op til tværfagligt samarbejde i form af tre fælleskapitler med Xplore Biologi 8 og Xplore Fysik/kemi 8. Systemet er opbygget med fokus på progression og sammenhæng i den naturfaglige undervisning fra 1. til 9. klasse. Forløb specifikt tilrettelagt til de fællesfaglige fokusområder findes i Xplore På tværs.

Xplore Geografi 8 er fuldt dækkende i forhold til kravene i Fælles Mål og læseplanen.

Du kan med forbehold for undtagelser, hvor sideangivelser og indhold ikke er tilsvarende anvende Elevhæfte og Lærervejledning til 1. udgaven sammen med 2. udgaven af elevbogen.

E-bog

Xplore Geografi 8 Elevbog - 2. udgave findes også som e-bog

Pris
220,00 kr.
198,00 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Forside Xplore Geografi 8 Elevbog - 2. udgave
Forfattere Poul Kristensen og Ditte Marie Pagaard
Sider 152
Udgave 2. udgave (2020) 1. oplag (2020)
ISBN 978-87-7702-968-4
Fag Geografi
Målgruppe 8. klasse
Type Bog