Vi holder lukket for henvendelser fra d. 15. juli til d. 26. juli. God sommer!

Gratis adgang til Xplore og GO Atlas portalerne fra 1. juni til 16. august for skoler med dataadgang. Log ind her med dit Unilogin.

 

Xplore Geografi 9 Lærerhåndbog - 2. udgave Udkommer 2024

I Xplore Geografi 9 Lærerhåndbog finder du baggrundsinformation om faget, faglig læsning og evaluering samt konkrete forslag til, hvordan du kan undervise med Xplore. For hvert opslag i elevbogen får du information om mål, mulige aktiviteter og diskussioner, og forklaringer til de tilhørende opgaver i elevhæftet. Bagerst i lærerhåndbogen er der kopiark med valgopgaver, der uddyber og evaluerer det faglige stof fra elevbogen. Valgopgaverne giver dig desuden god mulighed for undervisningsdifferentiering. 

Samspil mellem elevbog, elevhæfte og lærerhåndbog

Til hvert klassetrin og fag er udarbejdet en elevbog, et elevhæfte og en lærerhåndbog. I elevbogen kan du finde løbende henvisninger til opgaver i elevhæftet, hvor eleverne kan repetere og arbejde med stoffet fra elevbogen. Desuden afsluttes hver kapitel i elevbogen med henvisninger til en række ikke-obligatoriske valgopgaver i lærerhåndbogen, som eleverne kan arbejde videre med.
NB: Du kan anvende 1. udgave af lærerhåndbogen sammen med 2. udgave af elevbøgerne.
Pris
490,00 kr.
441,00 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Xplore Geografi 9 Lærerhåndbog - 2. udgave
Forfattere Poul Kristensen
Sider 307
Udgave 2. udgave (2023) 1. oplag (2023)
ISBN 978-87-7037-038-7
Fag Geografi
Målgruppe 9. klasse
Type Bog