Spar 50% på 1. udgave af udvalgte Xplore-bøger: Se alle bøgerne her 

Xplore Geografi 9 Lærerhåndbog (1. udgave)
Spar 50% på 1. udgave af udvalgte Xplore-bøger

Xplore Geografi 9 Lærerhåndbog præsenterer baggrundsinformation om faget, faglig læsning og evaluering samt konkrete forslag til, hvordan der kan undervises med Xplore. For hvert opslag i elevbogen får du information om mål, mulige aktiviteter og diskussioner, og firklaringer til de tilhørende opgaver i elevhæftet. Bagerst i lærerhåndbogen er der kopiark med valgopgaver, der uddyber og evaluerer det faglige stof fra elevbogen. Valgopgaverne giver du desuden god mulighed for undervisningsdifferentiering. 

Samspil mellem elevbog, elevhæfte og lærerhåndbog

Til hvert klassetrin og fag er udarbejdet en elevbog, et elevhæfte og en lærerhåndbog. I elevbogen kan du finde løbende henvisninger til opgaver i elevhæftet, hvor eleverne kan repetere og arbejde med stoffet fra elevbogen. Desuden afsluttes hver kapitel i elevbogen med henvisninger til en række ikke-obligatoriske valgopgaver i lærerhåndbogen, som eleverne kan arbejde videre med.

Du kan med forbehold for undtagelser, hvor sideangivelser og indhold ikke stemmer overens, anvende 1. udgave af lærerhåndbogen sammen med 2. udgave af elevbøgerne.

Pris
490,00 kr.
Kampagnepris
245,00 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms

Kampagnen gælder t.o.m. 1. marts, så længe lager haves, og kan ikke kombineres med medlemsrabat. 

Forside Xplore Geografi 9 Lærerhåndbog
Forfattere Poul Kristensen
Sider 307
Udgave 1. udgave (2014) 1. oplag (2014)
ISBN 978-87-7702-786-4
Fag Geografi
Målgruppe 9. klasse
Type Bog